Opslagmedia

Opslagmedia kopen? Alleeninkt.nl geeft je alle ruimte!

Opslagruimte heb je niet gauw teveel. Foto’s, video’s, muziek of andere bestanden om te bewaren, uit te wisselen of als backup te bewaren. Je hebt de keuze uit verschillende media. Zo zijn er de traditionele beschrijfbare CD(R) en de DVD. Makkelijk om een leuke film op te bewaren, muziek waar je naar wilt luisteren of andere grote bestanden te bewaren en te archiveren. Alleeninkt.nl geeft je alle ruimte om je opslagmedia te gebruiken zoals je wilt. Wij zorgen ervoor dat je je gegevensdragers online kunt kopen! Wil je in plaats van ‘brandbare’ CD’s en DVD’s een USB-stick of een geheugenkaart kopen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste online adres. We zorgen er voor dat je een medium kunt kopen met voldoende geheugen, zodat je er alles op kwijt kunt wat je wilt.

Opslagmedia als USB-sticks, DVD’s en geheugenkaarten

Snel en voordelig je opslagmedia in huis? Selecteren, vergelijken en bestellen van CD’s, DVD’s, geheugenkaarten en USB-sticks doe je eenvoudig op Alleeninkt.nl. Bepaal zelf welk medium je kiest en hoeveel gigabytes aan capaciteit je nodig hebt. En vergeet niet regelmatig back-ups te maken van je belangrijke bestanden. Voor een klein bedrag heb je al een USB-stick, DVD of geheugenkaart in huis waarmee je voorkomt dat jouw data bij eventuele problemen voorgoed verloren gaan. Wij hebben verschillende opslagmedia voor je op voorraad. En we kunnen ze meteen naar je verzenden, zodat je er snel gebruik van kunt maken.

Opslagmedia vanaf 8GB en meer

Onze USB-sticks en geheugenkaarten zijn beschikbaar vanaf een capaciteit van 8GB. Dat is ruim voldoende om een flink aantal belangrijke bestanden op te zetten. Wil je nog meer ruimte om lekker veel muziek te luisteren of films en video te bewaren? Dan zijn er ook grotere modellen beschikbaar. Bijvoorbeeld met een capaciteit van 16GB, 32GB of meer!

Vergeet je geheugenkaart niet!

Er zijn verschillende soorten en formaten geheugenkaarten. Sommige worden geleverd met een adapter, zodat je ze in meerdere apparaten kunt gebruiken. Op die manier kun je bijvoorbeeld een micro-SD-kaart gebruiken in een aansluiting voor een reguliere SD-kaart. Handig, snel en eenvoudig online te bestellen op Alleeninkt.nl!