Magneten

Goedkope en krachtige magneten kopen.

We hebben verschillende soorten in ons assortiment. Voor op je koelkast bijvoorbeeld om de ansichtkaart van je moeder op haar vakantie bestemming in Gambia op te plakken, tot whiteboard vellen om het perfecte scrumbord me te creëren. Alleeninkt.nl heeft alles in huis wanneer het aankomt op gemagnetiseerde producten en aanverwanten zoals magnetisch matrix tape.

Wat zijn magneten?

We gaan natuurlijk niet te diep in op de materie, maar wat wel belangrijk is om te weten is dat een magneet niet zomaar iets is dat je uit de grond schept op van een boom plukt. Zo kun je ze op verschillende manieren interpreteren, maar ook op verschillende manieren produceren en gebruiken. Zo verdeelt de wetenschap deze onder in 3 categorieën
Permanente, tijdelijke, natuurlijke en electro magneten. In verschillende vormen en maten vind je ze terug in werkelijk ieder stukje technologie, in iedere branddeur en auto!

Ons assortiment magneten.

Naast standaard magneten bieden we ook de neodymium variant aan. Ook wel de super magneet genoemd. Deze magneten hebben een hechtkracht van 3,8 tot wel 25 kilo.
Ook hebben we een onderverdeling van ons product aanbod gemaakt namelijk:

  • glas

  • haak

  • kogel

  • Whiteboard

  • Magnetische etiket banden

  • Niet klevend magnetisch tape.

Veilig en snel je magneten zo in huis.

Ons kantoorartikelen assortiment is nauwkeurig samengesteld door onze ervaren inkopers. Met deze krachtpatsers in een collectie weten wij bij Alleeninkt zeker dat we voor jou de juiste magneet hebben ingekocht. Al onze producten worden vandaag voor 22:00 nog met de bezorgdienst meegegeven. Dat betekent dat wanneer je voor 22:00 uur besteld op onze website, je morgen je magneten al in huis hebt! 

Niet de magneten gevonden die je zocht? 

Mocht het nu zo zijn dat je niet hebt kunnen vinden waar je naar zocht? Geen punt, stuur ons gewoon een E-mail met de productspecificaties van dat wat je in ons assortiment mist. Dan gaan onze inkopers direct voor je aan de slag om de perfecte magneet voor je te vinden! En dit natuurlijk voor het Alleeninkt prijsje dat je van ons gewent bent.