SG

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Ricoh SG series.

Algemene kenmerken van de Ricoh SG

Misschien wel het opvallendste verschil aan de Ricoh SG printers in vergelijken tot andere printers is dat deze printers geen gebruik maken van normale cartridges. De Ricoh SG printers zijn namelijk een van de weinige printers die gebruik maken van zogeheten gel cartridges. De printers uit deze serie zijn niet multifunctioneel en beschikken daardoor naast de functie om printen niet over de mogelijkheid om te kopiëren en/of scannen. De printers kunnen zowel in zwart-wit als in kleur afdrukken en hebben een gemiddelde printsnelheid van zo’n 29 pagina’s per minuut. Deze snelheid geldt voor het zwart-wit en in kleur.

Overige printerfuncties van de Ricoh SG

Een van de overige printerfuncties waar de Ricoh SG printers over beschikken is de optie om automatisch dubbelzijdig te printen. Met deze functie maakt de printer uit zichzelf gebruik van beide zijden van een vel papier, zo hoef je deze niet meer handmatig om te draaien en bespaar je op je papierkosten. Naast het dubbelzijdig printen kunnen de printers ook verbonden worden met het Wi-Fi netwerk. Hierdoor hoef je niet meer te prutsen met internetkabels en kun je de printer gemakkelijk draadloos verbinden. Het is bij de Ricoh SG printers dan ook mogelijk deze opdrachten te versturen vanaf je telefoon en te printen vanuit de cloud.

Over welke printerfuncties beschikt de Ricoh SG niet?

De Ricoh SG printers beschikken helaas niet over de functie om randloos af te drukken. Zo kunnen ze geen gebruik maken van de gehele pagina en zal er altijd een witrand verschijnen op je afdruk. Voor het printen van foto’s zijn de Ricoh SG printers dus niet ideaal. Daarnaast beschikken de printers niet over een externe geheugenkaartlezer. Hierdoor is het niet mogelijk om door middel van een SD-kaart rechtstreeks afdrukken te maken van je camera.

De goedkoopste gel cartridges voor je Ricoh SG

Ook voor de goedkoopste gel cartridges voor je Ricoh SG ben je bij Alleeninkt.nl aan het juiste adres. De cartridges die we aanbieden zijn namelijk van ons eigen huismerk en zijn hierdoor een stuk goedkoper dan de originele cartridges. Kwalitatief gezien doen ze niets onder voor het origineel, de cartridges die we verkopen moeten namelijk aan strenge eisen voldoen voordat deze verkocht mogen worden. Zo print je altijd met hoogwaardige kwaliteit, maar dan voor een aantrekkelijk prijsje!