ESP Office

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Kodak ESP Office series.

Wat kan ik met een Kodak ESP Office?

Een groot voordeel van de apparaten uit deze serie is dat het all-in-one printers zijn. Je beschikt met een Kodak ESP Office dus ook over de mogelijk om activiteiten als scannen, kopiëren en faxen uit te voeren naast het printen. De printers beschikken over de functie om zowel in zwart-wit als in kleur af te drukken. De printsnelheid van de Kodak ESP Office printers ligt echter niet heel hoog. De gemiddelde printsnelheid ligt namelijk op 6 pagina’s per minuut in zwart-wit en 4 pagina’s per minuut in kleur.

Andere pluspunten van de Kodak ESP Office

Een van de voordelen van een Kodak ESP Office is dat de printer beschikt over de mogelijkheid om randloos af te drukken. Op het moment dat je de hele pagina wil benutten schakel je dus gewoon deze optie in en hoef je je geen zorgen meer te maken om de witranden die normaal om een pagina heen komen. Ook kan een groot deel van de Kodak ESP Office printers verbinden met het Wi-Fi netwerk. Door gebruik te maken van het Wi-Fi netwerk hoeven de printers niet eerst met een kabel verbonden te worden met het betreffende apparaat voordat er een printopdracht uitgevoerd kan worden.

Heeft een Kodak ESP Office ook nadelen?

Het grootste nadeel van de Kodak ESP Office printers is dat ze een erg lage printsnelheid hebben. Als je regelmatig een groot aantal pagina’s moet afdrukken raden we je ook aan om te kiezen voor een printer met een hogere afdruksnelheid. Een ander groot nadeel is dat de printers maar beschikken over 2 cartridges. Als één van de kleuren leeg is zul je dus de hele kleurencartridge moeten vervangen. Hierdoor zul je de kleurencartridge vaker moeten vervangen en print je een stuk minder efficiënt

Cartridges met een aantrekkelijke prijs

Cartridges voor je Kodak ESP Office met de meest aantrekkelijke prijs vind je natuurlijk op Alleeninkt.nl. Met de huismerk cartridges kunnen meer pagina’s afgedrukt worden, hierdoor zijn ze minder snel toe aan vervanging. Door te kiezen voor ons huismerk kun je dus een hoop besparen op je totale printkosten.