Easyshare

Maak uw keuze uit één van onderstaande Kodak Easyshare series.

Specificaties van de Kodak Easyshare

Een van de grootste voordelen van Kodak Easyshare printers is dat het multifunctionele printers zijn. Je kunt de printers naast het printen dus ook gebruiken voor taken als kopiëren en scannen. De printers uit deze serie hebben een hoge afdruksnelheid en deze ligt gemiddeld dan ook op zo’n 32 pagina’s per minuut. De meeste Kodak Easyshare printers maken gebruik van afzonderlijke cartridges. Op deze manier kun je eenvoudig de enkele cartridges vervangen die leeg is. Zo haal je altijd het meest uit je cartridges en ben je voordeliger uit.

Gebruik maken van de Wi-Fi

Verbinden met het Wi-Fi netwerk is een van de andere voordelen die je hebt met een Kodak Easyshare printer. Een ander voordeel is dat een gedeelte van de printers beschikt over de mogelijkheid om randloos te printen. Met deze optie ingeschakeld krijg je geen witte rand meer om je afgedrukte pagina heen, ideaal dus voor als je een foto wilt uitprinten. Daarnaast beschikken de printers over PictBridge. PictBridge maakt het mogelijk om rechtstreeks vanaf je digitale camera te printen zonder dat je hiervoor een computer of laptop nodig hebt.

Wat zijn de minder goede punten van een Kodak Easyshare?

Een van de minpunten van de Kodak Easyshare is dat de printers uit deze reeks niet beschikken over een automatisch dubbelzijdig printen functie. Op het moment dat je beide zijdes van een pagina wilt laten bedrukken zul je deze dus steeds handmatig om moeten draaien. Een ander nadeel is dat de printers niet beschikken over de mogelijkheid om een geheugenkaart in de printer te doen. Als je vanaf een SD-kaart wilt printen zul je dus eerst alle bestanden over moeten zetten naar je pc of laptop.

De beste prijs voor je Kodak Easyshare cartridges

Voor de voordeligste Kodak Easyshare cartridges ben je bij ons aan het juiste adres. De cartridges die aangeboden worden op onze site bevatten een grotere hoeveelheid inkt dan de originele cartridges. Op deze manier kun je meer pagina’s printen en hoef je de cartridges minder snel te vervangen. Zo ben je dus een stuk voordeliger uit.