Easyshare

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Kodak Easyshare series.

Specificaties van de Kodak Easyshare

Een van de grootste voordelen van Kodak Easyshare printers is dat het multifunctionele printers zijn. Je kunt de printers naast het printen dus ook gebruiken voor taken als kopiëren en scannen. De printers uit deze serie hebben een hoge afdruksnelheid en deze ligt gemiddeld dan ook op zo’n 32 pagina’s per minuut. Een ander voordeel van de Kodak Easyshare printers is dat ze gebruik maken van afzonderlijke cartridges. Op deze manier is het heel eenvoudig om enkel de cartridge te vervangen die leeg is. Zo haal je altijd het meest uit je cartridges en ben je een stuk voordeliger uit.

Gebruik maken van de Wi-Fi

Een van de grote voordelen die je hebt met een Kodak EasyShare printer is dat ze verbinding kunnen maken met het Wi-Fi netwerk. Daarnaast is het nog een voordeel dat een gedeelte van de printers uit deze reeks beschikken over de mogelijkheid om randloos te printen. Met deze optie ingeschakeld krijg je geen witte rand meer om je afgedrukte pagina heen, ideaal dus voor als je een foto wilt uitprinten. Daarnaast beschikken de printers over PictBridge. PictBridge maakt het mogelijk om rechtstreeks vanaf je digitale camera te printen zonder dat je hiervoor een computer of laptop nodig hebt.

Wat zijn de minder goede punten van een Kodak Easyshare?

Een van de minpunten van de Kodak EasyShare is dat de printers uit deze reeks niet beschikken over de functie om automatisch dubbelzijdig te printen. Op het moment dat je beide zijdes van een pagina wil laten bedrukken zul je deze dus steeds handmatig om moeten draaien. Een ander mogelijk nadeel is dat de printers niet beschikken over de mogelijkheid om gebruik te maken van een geheugenkaart. Als je vanaf een SD-kaart wil printen zul je dus eerst alle bestanden over moeten zetten naar je pc of laptop.

De beste prijs voor je Kodak Easyshare cartridges

Voor de voordeligste Kodak Easyshare cartridges ben je bij ons aan het juiste adres. De cartridges die aangeboden worden op onze site bevatten een grotere hoeveelheid inkt dan de originele cartridges. Op deze manier kun je meer pagina’s printen en hoef je de cartridges minder snel te vervangen. Zo ben je dus een stuk voordeliger uit.