HP Tango X

HP Tango X inktcartridges

Voor de HP Tango X zijn de HP 303 XL inktcartridges geschikt. Bij Alleeninkt.nl bestel je ons huismerk. Dit is een goed alternatief voor het origineel. Wij zijn al overtuigd, maar ook onze klanten bevestigen dit. De originele en huismerk cartridges zijn qua aanschafprijs even duur, maar in ons huismerk variant zit 5 keer meer inkt. Met onze huismerk cartridges kan je daarom veel langer vooruit dan de originele cartridges. Om te vergelijken; de originele HP 303 XL black cartridge is gevuld met 4 ml inkt, het Alleeninkt huismerk variant bevat maar liefst 20 ml. De originele HP 303 XL color cartridge bevat 4 ml inkt, het Alleeninkt huismerk wel 18 ml! Een groot verschil! Bestel dus onze huismerk cartridges en bespaar tot 80 procent!

Eigenschappen HP Tango X

De HP Tango X is een moderne printer die vooral als voordeel heeft dat die erg compact is. De printer is bijzonder stijlvol en door zijn mooie design past hij goed bij ieder interieur. Naast dat de printer stijlvol is, is hij ook praktisch. De printer is overal in huis te gebruiken, zo verstuur je printopdrachten vanaf je laptop, computer of smartphone. Met de HP Smart App scan je eenvoudig  je documenten en stuur je vervolgens naar je printer om hier gemakkelijk een kopie van te maken.

Eigenschappen HP 303 XL cartridges

De HP 303 XL heeft een kleine inktdruppel, hierdoor druk je af met een hoge kwaliteit en zijn de foto’s haarscherp. Bij de HP 303 XL black cartridge gaat het om een druppel van 12 pl en bij de HP 303 XL color cartridge gaat het om een druppel tussen de 3 pl en 6,4 pl.

Capaciteit HP 303 XL cartridges

Onze huismerk cartridges bevatten veel meer inkt dan de originele cartridges. Zo heb je langer plezier van het printen en kan je er veel langer mee doen. Je maakt wel honderden prints meer met onze huismerk cartridges dan met de originele cartridges. Wij verkopen de HP 303 XL color en black apart, maar ook in een multipack. Bij de aanschaf van een multipack heb je altijd genoeg voorraad en zit je nooit zonder inkt. Wel zo makkelijk!