Tango

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Tango series.

Welke voordelen heeft de HP Tango printer?

De HP Tango is gemakkelijk en probleemloos te installeren aangezien je geen drivers of USB-poorten nodig hebt voor dit apparaat. De HP Tango heeft een stijlvol design en is zeer licht waardoor je hem gemakkelijk kan verplaatsen of meenemen. De printer kan printen, kopiëren en scannen maar is niet voorzien van een display. In plaats van een display heeft de printer een aantal lampjes onder de knoppen. Op het moment dat je een opdracht naar de printer verstuurt geeft de verlichting van de printer aan waar hij mee bezig is.

De HP Tango is een slimme printer

De HP Tango is de eerste printer met een Cloud gebaseerde tweerichtings netwerkverbinding. Hierdoor is het mogelijk om vanaf meerdere apparaten een opdracht te versturen naar de printer. Met de HP Smart-app kun je gemakkelijk opdrachten naar je printer sturen vanaf elke locatie. AirPrint wordt ondersteund door de HP tango voor als je gebruik maakt van een Macbook of andere iOS-apparaten. De printer is gemakkelijk in te stellen dankzij de Wi-Fi installatie vanaf je smartphone. Heb je een Google Home of Google Home Mini in huis? Dan kun je de printer verschillende opdrachten geven door middel van je stem. Tot slot wordt IFTTT ondersteund door de HP Tango, hiermee kun je zelf opdrachten voor de printer maken die uit worden gevoerd wanneer jij dat wilt.

Heeft zo’n slimme HP Tango dan ook minpunten?

De HP Tango maakt gebruik van 2 cartridges waardoor het niet mogelijk is om een afzonderlijke kleur te vervangen. De printer heeft geen ingebouwde scanner, voor je scanopdrachten zul je dus gebruik moeten maken van de app. Door middel van de app en het gebruik van de camera kun je de printer toch de opdracht geven om een scan uit te voeren.

Slimme prijs voor de cartridges in je Slimme HP Tango printer

Tegenwoordig zijn originele cartridges extreem duur doordat de printers goedkoper zijn geworden. Om toch winst te kunnen maken, verhogen de fabrikanten de prijzen van cartridges. Onze huismerk cartridges zijn een goed alternatief voor de dure originele cartridges. Daarnaast bevatten onze huismerk cartridges nog een een hogere inhoud dan de originele cartridges. Zo ben je altijd verzekerd van een goede afdrukkwaliteit voor een lagere prijs.