PSC

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP PSC series.

De HP PSC printers staan bekend om hun goede afdrukkwaliteit, in combinatie met de vlotte verwerking van printopdrachten en het eenvoudige gebruik van het apparaat. Wilt u op een zo voordelig mogelijke manier gebruik maken van uw HP PSC printer? Dan is het verstandig om online onze huismerk HP cartridges te bestellen.

Gebruik van uw HP PSC printer

Maakt u gebruik van uw HP PSC printer om foto’s af te drukken, gaat het u vooral om documenten in zwart-wit of drukt u zo nu en dan iets af om een kopie te maken? In al die gevallen is het verstandig om gebruik te maken van onze huismerk inktpatronen voor HP. U zorgt er daarmee voor dat u de kosten voor het gebruik van uw HP PSC printer flink omlaag kunt brengen. U kunt binnen de HP PSC serie online aangeven welk specifieke model u heeft staan, wij zorgen ervoor dat u eenvoudig de juiste inktpatronen kunt bestellen.

Online cartridges bestellen

Uiteraard kunt u de cartridges voor uw HP PSC printer vervolgens eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Wilt u de zwarte inktpatronen voor uw HP PSC printer bestellen, of bent u op zoek naar de kleuren patronen om bijvoorbeeld afdrukken van foto’s te maken? Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen we u er uitstekend mee van dienst zijn. We zorgen er met de huismerk inktpatronen voor dat u op een voordelige manier gebruik kunt maken van uw HP PSC printer.

Huismerk cartridges voor uw HP PSC printer

Onze huismerk inktcartridges voor uw HP PSC printer kosten een fractie van wat u voor de originele exemplaren betaalt. U kunt echter gewoon rekenen op de hoge kwaliteit van de afdrukken die u gewend bent. Daarnaast zit er veel inkt in de inktpatronen, zodat u de HP PSC kunt gebruiken om een groot aantal afdrukken te maken. Het is wat dat betreft de moeite waard om over te stappen op onze goedkope huismerk inktcartridges. U kunt de kosten voor het gebruik van uw HP PSC flink omlaag brengen, terwijl u gewoon kunt blijven printen zoals u dat gewend bent.

 

Waarom zou je kiezen voor de HP PSC?

Met de HP PSC is het mogelijk om te kopiëren, scannen en printen in kleur. De gemiddelde HP PSC printer heeft aan papiercapaciteit van 100 vellen. De printers staan bekend om het eenvoudige gebruik, snelle verwerking van de opdrachten en goede afdrukkwaliteit. De printers hebben een gemiddelde afdruksnelheid van 10 pagina’s per minuut. Op het moment dat je een bestand wilt kopiëren, kun je deze vergroten/verkleinen met 50-400%. De HP PSC printers zijn over het algemeen vrij klein waardoor ze geschikt zijn als je niet heel veel ruimte hebt.

Redenen om niet voor de HP PSC te kiezen

Als je op zoek bent naar een printer met veel snufjes is de HP PSC misschien niet de juiste keuze. In tegenstelling tot vele andere printers is het bij de HP PSC niet mogelijk om opdrachten te versturen via Wi-Fi of een app. Voor het versturen van opdrachten zul je de printer dus moeten koppelen aan de computer of laptop door middel van een kabel. Heb je liever het gemak om op afstand te kunnen printen? Dan is het een verstandige keuze om verder te kijken naar een printer die wat meer technische kwaliteiten heeft.

Cartridges voor je HP PSC printer, en dat voor de juiste prijs

De huismerk cartridges bevatten meer inkt dan de originele cartridges, hierdoor kun je meer printjes maken terwijl je dezelfde afdrukkwaliteit behoudt die je gewend bent. Voor de huismerk cartridges betaal je slechts een deel van wat je normaal voor de originele cartridges betaalt. Door te kiezen voor de huismerk cartridges kun je dus meer afdrukken terwijl je bespaart op de kosten.