PSC

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP PSC series.

De HP PSC printers staan bekend om hun goede afdrukkwaliteit, in combinatie met de vlotte verwerking van printopdrachten en het eenvoudige gebruik van het apparaat. Wilt u op een zo voordelig mogelijke manier gebruik maken van uw HP PSC printer? Dan is het verstandig om online onze huismerk HP cartridges te bestellen.

Gebruik van uw HP PSC printer

Maakt u gebruik van uw HP PSC printer om foto’s af te drukken, gaat het u vooral om documenten in zwart-wit of drukt u zo nu en dan iets af om een kopie te maken? In al die gevallen is het verstandig om gebruik te maken van onze huismerk inktpatronen voor HP. U zorgt er daarmee voor dat u de kosten voor het gebruik van uw HP PSC printer flink omlaag kunt brengen. U kunt binnen de HP PSC serie online aangeven welk specifieke model u heeft staan, wij zorgen ervoor dat u eenvoudig de juiste inktpatronen kunt bestellen.

Online cartridges bestellen

Uiteraard kunt u de cartridges voor uw HP PSC printer vervolgens eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Wilt u de zwarte inktpatronen voor uw HP PSC printer bestellen, of bent u op zoek naar de kleuren patronen om bijvoorbeeld afdrukken van foto’s te maken? Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen we u er uitstekend mee van dienst zijn. We zorgen er met de huismerk inktpatronen voor dat u op een voordelige manier gebruik kunt maken van uw HP PSC printer.

Huismerk cartridges voor uw HP PSC printer

Onze huismerk inktcartridges voor uw HP PSC printer kosten een fractie van wat u voor de originele exemplaren betaalt. U kunt echter gewoon rekenen op de hoge kwaliteit van de afdrukken die u gewend bent. Daarnaast zit er veel inkt in de inktpatronen, zodat u de HP PSC kunt gebruiken om een groot aantal afdrukken te maken. Het is wat dat betreft de moeite waard om over te stappen op onze goedkope huismerk inktcartridges. U kunt de kosten voor het gebruik van uw HP PSC flink omlaag brengen, terwijl u gewoon kunt blijven printen zoals u dat gewend bent.

Waarom zou je kiezen voor de HP PSC?

Een reden om te kiezen voor de HP PSC is dat het met deze printers mogelijk is om te kopiëren, scannen en printen. Deze taken kunnen in zowel zwart-wit als in kleur gedaan worden. De gemiddelde HP PSC printer beschikt over een papiercapaciteit van 100 vellen. De printer staan er om bekend dat ze eenvoudig te gebruiken zijn. Daarnaast hebben ze een snelle verwerking van de opdrachten en beschikken ze over een goede afdrukkwaliteit. De afdruksnelheid van de printers ligt helaas niet hoog, zo hebben ze een gemiddelde afdruksnelheid van 10 pagina’s per minuut. Op het moment dat je een bestand wil kopiëren, heb je met de HP PSC printers de mogelijkheid om dit bestand te vergroten en/of te verkleinen met 50-400%. Tot slot zijn de printers uit deze serie over het algemeen vrij klein, hierdoor zijn ze uitermate geschikt als je niet zo veel ruimte hebt.

 

Redenen om niet voor de HP PSC te kiezen

Als je op zoek bent naar een printer met veel verschillende snufjes is de HP PSC misschien niet de juiste keuze. In tegenstelling tot veel andere printers is het bij de HP PSC namelijk niet mogelijk om opdrachten te versturen via Wi-Fi of een app. Op het moment dat je een opdracht naar de printer wil versturen zul je deze dus eerst moeten koppelen aan de computer of laptop door middel van een kabel. Heb je toch liever het gemak om draadloos en op afstand te kunnen printen? Dan is het een verstandige keuze om verder te kijken en te zoeken naar een printer die wat meer technische kwaliteiten en functies heeft.

 

Cartridges voor je HP PSC printer, en dat voor de juiste prijs

Het grote voordeel aan huismerk cartridges is dat deze een grotere hoeveelheid inkt bevatten dan de originele cartridges. Door deze grotere hoeveelheid inkt kun je meer printjes maken, en dat terwijl je dezelfde afdrukkwaliteit behoudt die je gewend bent. Daarnaast betaal je voor onze huismerk cartridges slechts een deel van wat je normaal voor de originele cartridges zou betalen. Door te kiezen voor onze huismerk producten kun je dus veel meer printjes maken terwijl je bespaart op je totale printkosten.