Photosmart

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Photosmart series.

Heeft u een HP Photosmart printer en maakt u daarmee geregeld afdrukken, van foto’s die u heeft geschoten, documenten die u ontvangt of werkstukken die de kinderen maken? U kunt gebruik maken van onze voordelige huismerk HP cartridges, waarmee u de printkosten van uw HP Photosmart flink omlaag kunt brengen.

Allround printer van HP

De printers uit de HP Photosmart serie staan bekend om hun allround mogelijkheden. Het is een printer waarmee u kunt printen en scannen, waardoor u bovendien een kopie kunt maken. U kunt de HP Photosmart printer gewoon draadloos benaderen en er bijvoorbeeld vanaf mobiele apparaten voor zorgen dat u een afdruk kunt maken. De kosten voor het gebruik van uw HP Photosmart printer hangen echter sterk af van de cartridges die u gebruikt. Het is daarom de moeite waard om de inktpatronen online te bestellen en bij voorkeur gebruik te maken van ons huismerk.

Online cartridges voor uw HP Photosmart bestellen

U kunt de cartridges voor uw HP Photosmart printer eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet meer voor uit. U kunt binnen de HP Photosmart serie aangeven welk model u precies heeft staan, zodat wij u kunnen aanduiden welke cartridges u nodig heeft. Maakt u op dit moment gebruik van de 100% originele cartridges voor uw HP Photosmart printer? U vindt online dan eenvoudig ons alternatief van het huismerk. U kunt op die manier eenvoudig de kosten drukken, terwijl u de afdrukken kunt blijven maken zoals u dat gewend bent.

Goedkope huismerk cartridges voor uw HP Photosmart

Onze goedkope huismerk cartridges voor uw HP Photosmart printer vormen een uitstekend alternatief voor de originele exemplaren. U kunt rekenen op een grote hoeveelheid inkt in zowel de zwarte als de kleuren patronen. Bovendien is de kwaliteit van de inkt hoog, zodat u de afdrukken kunt blijven maken zoals u dat al deed. Het grote verschil met de originele inktpatronen is echter dat u onze huismerk cartridges voor uw HP Photosmart printer heel voordelig online kunt bestellen. U betaalt een lage prijs, wij zorgen ervoor dat we direct aan de slag gaan met uw order en u de nieuwe cartridges voor uw HP Photosmart printer zo snel mogelijk in huis heeft.

Is de HP Photosmart een goede printer?

De HP Photosmart is een alles-in-één printer waarmee je gemakkelijk kunt printen, scannen en kopiëren. De Printer maakt gebruik van 4 cartridges. Het voordeel van 4 losse cartridges is dat je eenvoudig één specifieke cartridge kunt vervangen als deze aangeeft leeg te zijn. Daarnaast is een printer met 4 afzonderlijke cartridges duurzamer dan een printer waar maar 2 cartridges in zitten. Zoals de naam al zegt is de HP Photosmart ideaal voor de creatieve thuisprinter die kwalitatief goede foto’s wil afdrukken. Het printen vanaf de printer is een fluitje van een cent door middel van de touchscreen die op de printer zit.

Printen via Wi-Fi

De HP Photosmart beschikt over een draadloze internetverbinding waardoor je de printer niet alleen via Wi-Fi kan verbinden, maar ook met elk mobiel apparaat met een internetverbinding. Je kunt gemakkelijk verbinding maken met het draadloze netwerk door middel van HP Auto Wireless Connect. Print je liever op afstand? Met HP ePrint en Apple Airprint kun je in een oogopslag foto’s, documenten en webpagina’s versturen en af laten drukken vanaf je smartphone, tablet of laptop. Door gebruik te maken van HP ePrint Wireless Direct Printing, Airprint of Google Cloud Print is het versturen en afdrukken van bestanden nog nooit zo makkelijk geweest.

Er zijn toch ook altijd nadelen?

Een nadeel van de HP Photosmart is dat de printer niet beschikt over een automatische documentinvoer. Als je meerdere documenten wil scannen of kopiëren zul je dit dus stuk voor stuk moeten doen. Een ander nadeel van de HP Photosmart printer is dat deze niet beschikt over een aansluiting voor een netwerkkabel. Alle opdrachten die verstuurd worden naar de printer zullen dus via de Wi-Fi of een app moeten gebeuren.

Welke cartridges zijn het best voor mijn HP Photosmart?

Door gebruik te maken van onze voordelige huismerk HP cartridges bespaar je op de printkosten van je HP Photosmart. In zowel de zwarte cartridges als kleurencartridges van het huismerk zit een grotere hoeveelheid inkt dan in de originele cartridges. Hierdoor kun je meer printen met de cartridges en bespaar je op je printkosten.