PageWide Color

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP PageWide Color series.

HP PageWide Color, wat kan deze printer?

Een van de voordelen die je hebt met een HP PageWide Color printer is dat het, zoals de naam eigenlijk al een beetje zegt, printers zijn die zowel in zwart-wit als in kleur kunnen printen. Een deel van de printers uit deze serie kan naast het printen ook nog andere taken uitvoeren, denk hierbij aan het scannen en kopiëren van bestanden. Verder beschikken de printers over de mogelijkheid om uit zichzelf dubbelzijdig te printen, zo hoef je de vellen papier niet meer handmatig te draaien om beide zijden van een vel papier bedrukt te krijgen en bespaar je een hoop tijd. Bij de HP PageWide Color printers is het mogelijk om via je smartphone opdrachten te versturen naar je printer, het enige wat je hiervoor nodig hebt, is Apple AirPrint, Google Cloud Print, of HP ePrint. Het bedienen van de printers is eenvoudig door middel van het touchscreen scherm. Tot slot hebben de printers een printsnelheid die varieert van 35 pagina’s per minuut tot en met 55 pagina’s per minuut.

De HP PageWide Color en haar voordelen

Met een HP PageWide Color printer heb je aardig wat voordelen, deze voordelen hebben we hieronder even overzichtelijk opgesomd.

  • Razendsnel printen in zowel kleur als in zwart-wit.

  • Hoogwaardige afdrukkwaliteit, ook in zwart-wit.

  • Uitstekende communicatie mogelijkheden.

  • De printers maken niet veel geluid.

  • Energy Star gecertificeerd, lekker energiezuinig dus!

  • Beschikken over een groot papier reservoir en opvangbak.

  • Zeer hoge scankwaliteit.

Huismerk cartridges of toch origineel?

Het grote verschil van onze eigen cartridges ten opzichte van de originele cartridges is dat de originele variant aanzienlijk duurder is dan onze gecertificeerde huismerk cartridges. Daarnaast worden onze cartridges tot het randje gevuld, zo kun je extra lang door blijven printen voor een aantrekkelijke prijs. In verhouding tot het origineel kun je met een set huismerk cartridges tot wel € 300,- besparen!