OfficeJet

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Officejet series.

Een HP Officejet printer is goed geschikt voor zakelijk gebruik, net als wanneer u particulier een groot aantal afdrukken maakt. Koopt u normaal gesproken de 100% originele HP inktcartridges en wilt u graag op de kosten besparen? Dankzij onze huismerk inktpatronen kunt u veel voordeliger gebruik maken van uw HP Officejet printer.

Hoge mate van efficiëntie

De HP Officejet printers staan bekend om hun hoge mate van efficiëntie, deze zorgt ervoor dat u snel een groot aantal afdrukken kunt maken. Daarnaast gaan de HP Officejet printers op een heel duurzame manier om met de inkt, waardoor u hier voordelig gebruik van kunt maken. Het staat de hoge afdrukkwaliteit van de HP Officejet echter nooit in de weg. Deze eigenschappen sluiten uitstekend aan bij onze huismerk inktpatronen voor uw HP Officejet, die ervoor zorgen dat u de kosten eenvoudig omlaag kunt brengen.

Goedkope inktcartridges voor uw HP Officejet

De goedkope HP huismerk inktcartridges zorgen ervoor dat u op een veel meer voordelige manier gebruik kunt maken van uw HP Officejet, zonder dat dit aan de andere kant de kwaliteit aan zal tasten. In plaats daarvan kunt u blijven printen met uw HP Officejet printer zoals u dat gewend bent. Het grote verschil is echter dat de kosten voor het gebruik van uw HP Officejet printer behoorlijk dalen. De huismerk HP cartridges zijn veel voordeliger beschikbaar en zorgen er dankzij de grotere hoeveelheid inkt bovendien voor dat u een groter aantal afdrukken kunt maken.

Online huismerk HP cartridges

Wilt u gebruik maken van onze huismerk HP cartridges, zodat u op een voordelige manier kunt printen met uw HP Officejet? Het is de moeite waard om online aan te geven welk model u heeft staan, binnen de HP Officejet serie kunt u daar eenvoudig naar op zoek gaan. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de juiste inktpatronen kunt bestellen, zodat u daar direct gebruik van kunt maken. Uiteraard betaalt u een zo scherp mogelijke prijs, zodat u de kosten voor het gebruik van uw printer eenvoudig omlaag kunt brengen.

Informatie over de HP OfficeJet

Het voordeel van de HP OfficeJet is dat het een all-in-one printer is. Het is dus een multifunctionele printer waarmee je kunt printen, kopiëren, scannen en faxen. Bij de OfficeJet printers is het mogelijk om dit zowel in zwart-wit als in kleur te doen. In de printer zitten 4 losse cartridges waardoor je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Je maakt dus spaarzaam gebruik van de inkt doordat je alleen de cartridge hoeft te vervangen die leeg is. De meeste HP OfficeJet printers hebben een automatische documentinvoer en bieden de mogelijkheid om dubbelzijdig af te drukken.

Gemakkelijk op afstand afdrukken

De HP OfficeJet printer is gemakkelijk te verbinden met het internet door de ingebouwde Wi-Fi. Je kunt dus eenvoudig en snel opdrachten naar de printer versturen vanaf je desktop of laptop zonder dat je in de buurt van de printer hoeft te zijn. Wil je afdrukken vanaf je tablet of smartphone? Dit kan ook door middel van de HP All-in-One Printer Remote-app.

Hebben HP OfficeJet printers dan ook nadelen?

De HP OfficeJet printer smaken gebruik van een draadloos netwerk waardoor het bij sommige modellen niet mogelijk is om deze met een internetkabel te verbinden. De printers uit deze series zijn vrij groot waardoor je genoeg ruimte nodig hebt om de printer een plek te geven. Ze zijn niet geschikt voor in de kleine ruimtes maar zijn wel prima geschikt voor een kantoor of thuiswerkruimte.

Gunstige cartridges voor de HP OfficeJet

Door middel van de goedkope huismerk cartridges kun je op een voordelige manier printen zonder dat je afdrukkwaliteit hierdoor achteruit gaat. De huismerk cartridges bevatten een grotere hoeveelheid inkt waardoor je meer kunt printen. Door gebruik te maken van de huismerk cartridges zullen je printkosten dalen terwijl je nog steeds met dezelfde kwaliteit afdrukt.