OfficeJet Pro

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP OfficeJet Pro series.

HP OfficeJet Pro beter dan de normale HP OfficeJet?

Net zoals de gewone HP OfficeJet is ook de HP OfficeJet Pro een multifunctionele all-in-one printer. Met de OfficeJet Pro is het dus mogelijk om naast het printen ook te scannen, kopiëren en faxen. Verder beschikt de printer over een Smart Task functie, hierdoor kun je tot wel 50% sneller printen. Daarnaast zijn de OfficeJet Pro printers geschikt voor professioneel gebruik. Dit houdt in dat ze sneller afdrukken en dat er meer gebruikers tegelijkertijd opdrachten kunnen versturen naar het apparaat. Tot slot hebben de OfficeJet Pro printers een hogere afdrukkwaliteit en meer configuratiemogelijkheden dan de normale OfficeJet printers.

Vrijheid om te printen

Door te kiezen voor de HP OfficeJet Pro heb je de vrijheid om te werken waar je wil. Zo kun je eenvoudig printen, scannen en kopiëren vanaf je telefoon met de HP Smart-app. Naast dat de HP Smart-app het mogelijk maakt om vanaf je telefoon te printen is dit ook mogelijk met Apple AirPrint en Mopria Print Service. Verder is het bij de HP Officejet Pro printer mogelijk om zowel bedraad als draadloos te printen, dit kan via USB, het ethernet en Wi-Fi. Zo weet je zeker dat je altijd en overal met gemak kunt printen zonder problemen.

Eventuele nadelen

Zoals de naam eigenlijk al zegt, is de HP OfficeJet Pro geschikt voor professioneel gebruik. Ben je iemand die minder vaak print en heb je niet zo’n uitgebreide printer nodig? Dan is het waarschijnlijk verstandig om een gewone HP OfficeJet printer aan te schaffen. In verhouding zijn de HP OfficeJet Pro appraten namelijk groter dan de gewone HP OfficeJet printers, hierdoor nemen ze meer ruimte in beslag en zijn ze zwaarder.

HP OfficeJet Pro cartridges voor de beste prijs

Bij ons vind je cartridges voor je HP OfficeJet Pro met de beste prijs. Onze huismerk cartridges bevatten in verhouding tot de originele variant namelijk een stuk meer inkt. De cartridges die we aanbieden moeten aan dezelfde strenge eisen voldoen als de originele variant, zo ben je altijd zeker van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn onze cartridges ook nog eens goedkoper! Zo print je met de beste kwaliteit, en dat voor een leuk prijsje.