OfficeJet Pro

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Officejet Pro series.

HP OfficeJet Pro beter dan de normale HP OfficeJet?

Net zoals de gewone HP OfficeJet is de HP OfficeJet Pro een all-in-one printer. Met de OfficeJet Pro is het dus mogelijk om te printen, scannen, kopiëren en faxen. Door de Smart Task functie die de printer heeft kun je tot wel 50% sneller printen. De OfficeJet Pro printers zijn geschikt voor professioneel gebruik. Dit houdt in dat ze sneller afdrukken en er meer gebruikers tegelijkertijd afdrukopdrachten kunnen versturen naar de printer. Ook heeft de OfficeJet Pro een hogere afdrukkwaliteit en meer configuratiemogelijkheden dan de normale OfficeJet printers.

Vrijheid om te printen

Met de HP OfficeJet Pro heb je de vrijheid om te werken waar je wilt. Je kunt eenvoudig printen, scannen en kopiëren vanaf je telefoon door middel van de HP Smart-app. Naast de HP Smart-app kun je ook vanaf je telefoon printen als je gebruik maakt van Apple Airprint, Wi-Fi en Mopria. Bij de HP OfficeJet Pro printer is het mogelijk om zowel bedraad als draadloos te printen, dit kan via USB, Ethernet en Wi-Fi. Je kunt dus altijd en overal printen.

Eventuele nadelen

Zoals de naam al zegt is de HP OfficeJet geschikt voor professioneel gebruik. Print je minder vaak en heb je niet zo’n uitgebreide printer nodig? Dan is het waarschijnlijk verstandiger om gebruik te maken van een gewone HP OfficeJet. In verhouding zijn de HP OfficeJet Pro apparaten groter dan de gewone HP OfficeJet printers waardoor ze meer ruimte in beslag nemen.

HP OfficeJet Pro cartridges voor de beste prijs

Onze huismerk cartridges bevatten in verhouding tot de originele cartridges een grotere hoeveelheid inkt. Door de goedkope huismerk cartridges kun je printen met dezelfde afdrukkwaliteit die je gewend bent van de originele cartridges, maar dan voor een lagere prijs.