PageWide

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP PageWide series.

 Is de HP PageWide een goede printer?

De HP Pagewide is een snelle all-in-one kleurenprinter en is perfect voor als je een thuiskantoor hebt. De printer is ook goed geschikt voor de midden-en kleinbedrijven. Met deze all-in-one printer kun je gemakkelijk en snel printen, scannen, kopiëren en faxen. Je kunt met meerdere gebruikers tegelijk verbinden met de printer waardoor je niet meer op elkaar hoeft te wachten. De gemiddelde HP Pagewide printers hebben een printsnelheid van zo’n 30 pagina’s per minuut, zowel in kleur als in zwart. Het bedienen van de printer is zeer eenvoudig door middel van het touchscreen scherm op de printer.

Technologische voordelen van de HP PageWide

Doordat de printer is uitgerust met HP PageWide-technologie besteed je minder tijd en geld aan het onderhoud. Door de HP PageWide-technologie verbruik je minder stroom en bevat de printer minder onderdelen die vervangen moeten worden. Ben je onderweg maar moet je snel iets uitprinten? Ook dit is geen probleem voor de HP PageWide. Met HP ePrint kun je eenvoudig foto’s en documenten scannen terwijl je onderweg bent, daarnaast worden Apple AirPrint en Google Cloud Print ook ondersteund door de HP PageWide printers. Hierdoor kun je gemakkelijk via de cloud gebruik maken van de printer door middel van een tablet, smartphone, notebook of een laptop.

Moet ik kiezen voor originele of huismerk cartridges?

Wij houden de kosten nauwkeurig in de gaten en bieden huismerk cartridges aan waar een grotere hoeveelheid inkt in zit dan in de originele cartridges. Hierdoor kun je meer afdrukken maken met de kwaliteit die je gewend bent, maar dan een stuk voordeliger.