Fax

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Fax series.

Waarom faxen we nog?

De fax heeft in tegenstelling tot regulier e-mailverkeer een legale status, en is vergelijkbaar met een aangetekende brief. Doktoren, advocaten en vele andere bedrijfstakken maken nog veelvuldig gebruik van de faxmachine. Dit met name wanneer bedrijven onderling rechtsgeldige correspondentie uitwisselen. Daarnaast zijn veel consumenten wel bekend met de HP fax machines.

Welke inkt voor mijn HP fax machine?

Originele HP fax cartridges kosten al snel meer dan 40 euro en hebben een inhoud variërend tussen de 10 en 28 ml inkt. Onze huismerk HP fax cartridges zijn standaard gevuld met 30 ml inkt en kosten nooit meer dan €19,95, afhankelijk van het model.

De HP Fax machines laten je niet in de steek.

Strak en simpel design, daarom makkelijk in gebruik te nemen. Klein en compact formaat. Makkelijk te verbinden met je telefoon met behulp van een RJ11 splitter. Verschillende fax resolutie standen beschikbaar. Meerdere faxberichten opslaan in een keer. Sneller faxen en printen dan je gewend bent.

Helaas, zijn er ook nadelen.

De fax machines maken meer geluid dan reguliere printers. De standaard kwaliteit van de fax prints zijn laag, om dit te verbeteren moet je de instellingen handmatig aanpassen. Een antwoordapparaat aansluiten gaat enkel met de RJ11 splitter, deze moet apart gekocht worden.