Envy

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Envy series.

De HP Envy serie bevat een aantal uitstekende printers, waar u met onze huismerk inktpatronen op een heel voordelige manier gebruik van kunt maken. Wilt u ervoor zorgen dat u de kosten goed in de hand kunt houden, terwijl u aan de andere kant afdrukken maakt van hoge kwaliteit?

Cartridges voor uw HP Envy

U kunt online een keuze maken uit de verschillende cartridges voor uw HP Envy printer. Het is voldoende om binnen de serie aan te geven welk model u heeft staan. Wij koppelen daar de juiste cartridges aan, zodat u die online kunt bestellen en u vlot weer gebruik kunt maken van uw HP Envy printer. Heeft u op dit moment de originele HP cartridges nog in uw HP Envy printer zitten? U kunt aan de hand van dat typenummer eenvoudig de juiste nieuwe inktpatronen bestellen, afkomstig van ons huismerk.

Online cartridges bestellen

Het online bestellen van de cartridges voor uw HP Envy printer is heel eenvoudig. Zodra u het juiste typenummer heeft kunt u aangeven of u alleen de zwarte inkt wenst te ontvangen, of dat u ook gebruik wilt maken van de kleurenpatronen die er beschikbaar zijn. Wij gaan vervolgens direct met uw order aan de slag, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw HP Envy printer. U ontvangt spoedig de inktpatronen, die u in uw HP Envy kunt plaatsen zoals u dat ook met de originele exemplaren van HP zou doen.

Huismerk inktpatronen voor uw HP Envy

Onze huismerk inktpatronen voor uw HP Envy printer zijn kwalitatief gelijk aan de 100% originele exemplaren. Dit betekent dat u de hoogwaardige afdrukken kunt blijven maken zoals u dat gewend bent. U betaalt aan de andere kant echter een scherpere prijs, terwijl het hogere volume inkt ervoor zorgt dat u meer afdrukken kunt maken met uw HP Envy printer. Het is wat dat betreft de moeite waard om gebruik te maken van onze huismerk inktcartridges voor uw HP Envy, ze vormen een uitstekend alternatief voor de originele exemplaren die vaak een stuk duurder zijn.