HP Envy

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Envy series.

De HP Envy serie bevat een aantal uitstekende printers, waar u met onze huismerk inktpatronen op een heel voordelige manier gebruik van kunt maken. Wilt u ervoor zorgen dat u de kosten goed in de hand kunt houden, terwijl u aan de andere kant afdrukken maakt van hoge kwaliteit?

Cartridges voor uw HP Envy

U kunt online een keuze maken uit de verschillende cartridges voor uw HP Envy printer. Het is voldoende om binnen de serie aan te geven welk model u heeft staan. Wij koppelen daar de juiste cartridges aan, zodat u die online kunt bestellen en u vlot weer gebruik kunt maken van uw HP Envy printer. Heeft u op dit moment de originele HP cartridges nog in uw HP Envy printer zitten? U kunt aan de hand van dat typenummer eenvoudig de juiste nieuwe inktpatronen bestellen, afkomstig van ons huismerk.

Online cartridges bestellen

Het online bestellen van de cartridges voor uw HP Envy printer is heel eenvoudig. Zodra u het juiste typenummer heeft kunt u aangeven of u alleen de zwarte inkt wenst te ontvangen, of dat u ook gebruik wilt maken van de kleurenpatronen die er beschikbaar zijn. Wij gaan vervolgens direct met uw order aan de slag, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw HP Envy printer. U ontvangt spoedig de inktpatronen, die u in uw HP Envy kunt plaatsen zoals u dat ook met de originele exemplaren van HP zou doen.

Huismerk inktpatronen voor uw HP Envy

Onze huismerk inktpatronen voor uw HP Envy printer zijn kwalitatief gelijk aan de 100% originele exemplaren. Dit betekent dat u de hoogwaardige afdrukken kunt blijven maken zoals u dat gewend bent. U betaalt aan de andere kant echter een scherpere prijs, terwijl het hogere volume inkt ervoor zorgt dat u meer afdrukken kunt maken met uw HP Envy printer. Het is wat dat betreft de moeite waard om gebruik te maken van onze huismerk inktcartridges voor uw HP Envy, ze vormen een uitstekend alternatief voor de originele exemplaren die vaak een stuk duurder zijn. 

Voordelen van HP Envy printers

De meeste HP Envy types hebben alles aan boord voor de optimale printervaring. Dé printer voor een snelle handsfree beleving. De meeste modellen beschikken over een geautomatiseerde documentinvoer tot wel 35 pagina’s. Hierdoor rond je scan- en kopieertaken eenvoudig en snel af. Ook zijn de HP Envy types de perfecte printers voor je dagelijkse print, scan en kopieer werkzaamheden. En dit allemaal gemakkelijk vanaf je smartphone, tablet of laptop.

Altijd en overal printen, waar je ook bent

HP Envy printers bieden de mogelijkheid om met behulp van de HP Smart-app, documenten van de Cloud, e-mail of telefoon makkelijk te verzenden naar je printer. Zelfs als je niet thuis bent.

Wat is het nadeel van de HP Envy?

De printkop voor de HP Envy printers zit in de cartridge zelf. De kleuren zitten verpakt in 1 cartridge. Dit is een minpunt omdat het vervangen van een enkele kleur niet mogelijk is en de hele cartridge moet worden vervangen als 1 kleur op is.

De meest voordelige Envy cartridges op een rijtje

Alleeninkt.nl biedt de goedkoopste huismerk inktcartridges aan waarvan we altijd scherpe tekst en schitterende afbeeldingen garanderen voor al je dagelijkse documenten.