Envy Pro

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Envy Pro series.

Een goede printer voor thuis?

Het grote pluspunt aan de HP Envy Pro printers is dat het all-in-one printers zijn. Dit houdt in dat ze naast het printen ook gebruikt kunnen worden voor taken zoals faxen, kopiëren en scannen. De printers uit deze serie maken gebruik van 2 verschillende cartridges, een hiervan is het zwart en de ander is een gecombineerde kleuren cartridge. Het gebruik van een gecombineerde kleuren cartridge brengt wel een nadeel met zich mee. Op het moment dat een van de kleuren op is zal de hele cartridge vervangen moeten worden. De afdruksnelheid van de HP Envy Pro printer is niet heel hoog, zo ligt deze voor de kleuren op 7 pagina’s per minuut en voor het zwart-wit op 10 pagina’s per minuut.

Een energiezuinige printer

Als je op zoek bent naar een energiezuinige printer dan kan de HP Envy pro wel eens een goede keuze zijn. De printers uit deze serie zijn namelijk Energy Star gecertificeerd en worden gezien als energiezuinige printers. Een ander voordeel aan deze printers is dat ze eenvoudig verbonden kunnen worden met het Wi-Fi netwerk. Verder kunnen de HP Envy Pro printers ook nog automatisch dubbelzijdig afdrukken en beschikken ze over een automatische documentinvoer. Je hoeft zelf dus zo min mogelijk werk te verrichten. Daarnaast is het ook nog mogelijk om randloos te printen. Zo maakt de printer gebruik van de gehele pagina en heb je geen witte rand meer, ideaal dus voor het printen van foto’s.

Missende specificaties

Een van de specificaties waar de HP Envy Pro printers niet over beschikken is bluetooth. Het is dan ook niet mogelijk om door middel van bluetooth opdrachten naar de printer te versturen. Daarnaast behoort het dubbelzijdig scannen niet tot de mogelijkheden. Op het moment dat je beide zijden van een vel papier wilt scannen zul je deze dus telkens handmatig moeten draaien. Tot slot bieden de printers geen ondersteuning voor PictBridge en beschikken ze niet over een externe geheugenkaartlezer. Op het moment dat je foto’s vanaf je camera of SD-kaart wilt printen zul je deze dus eerst even moeten importeren naar je laptop of pc.

Onze huismerk cartridges

De HP Envy Pro cartridges met de meest aantrekkelijke prijs zijn te vinden op onze website. Op de website zijn onze eigen huismerk cartridges te vinden, het voordeel van deze cartridges is dat ze een stuk voordeliger zijn dan het origineel. Verder onderscheiden onze cartridges zich ook nog eens in de hoeveelheid inkt, de huismerk cartridges bevatten namelijk een grotere hoeveelheid inkt dan de originele variant. Zo gaan de cartridges langer mee en print je een stuk voordeliger!