Envy Pro

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Envy Pro series.

Een goede printer voor thuis?

Het grote pluspunt aan de HP Envy Pro printers is dat het all-in-one printers zijn. Dit houdt dus in dat ze niet alleen kunnen printen, naast het printen kunnen ze namelijk ook gebruikt worden voor taken zoals faxen, kopiëren en scannen. Verder maken de printers uit deze serie gebruik van 2 verschillende cartridges, een van deze cartridges bevat de zwarte inkt en de andere cartridge bevat de 3 kleuren gecombineerd. Het gebruik van zo’n gecombineerde kleurencartridge brengt wel een klein nadeel met zich mee. Op het moment dat een van de kleuren uit de cartridge op is, zal de gehele cartridge vervangen moeten worden. Zo gebruik je de cartridge eigenlijk nooit helemaal 100% en gooi je vaak inkt weg. Tot slot is de afdruksnelheid van de HP Envy Pro printers niet heel hoog, zo ligt deze voor de kleuren op 7 pagina’s per minuut en voor het zwart-wit op 10 pagina’s per minuut.

Een energiezuinige printer

Als je op zoek bent naar een printer die niet te veel stroom gebruikt dan kan de HP Envy Pro wel eens een goede keuze zijn. De printers uit deze serie zijn namelijk Energy Star gecertificeerd en worden daardoor gezien als energiezuinige printers. Een ander voordeel aan deze printers is dat ze eenvoudig verbonden kunnen worden met een Wi-Fi netwerk. Verder kunnen de HP Envy Pro printers ook nog automatisch dubbelzijdig afdrukken en beschikken ze over een automatische documentinvoer. Door het gebruik van deze functies hoef je zelf dus zo min mogelijk werk te verrichten. Tot slot is het nog mogelijk om de printer zo in te stellen dat hij randloos print. Op deze manier maakt de printer gebruik van de gehele pagina en heb je geen last meer van een witte rand, ideaal dus voor het printen van foto’s!

Missende specificaties

Een van de specificaties waar de HP Envy Pro printers helaas niet over beschikken is Bluetooth. Door het missen van deze functie is het dan ook niet mogelijk om aan de hand van Bluetooth opdrachten naar de printer te versturen. Daarnaast beschikken de printers niet over de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig te scannen. Op het moment dat je beide zijden van een vel papier wil scannen zul je deze dus telkens handmatig moeten draaien. Als laatst bieden de printers geen ondersteuning voor PictBridge en beschikken ze niet over een externe geheugenkaartlezer. Als je foto’s vanaf je camera of SD-kaart wil printen zul je deze dus eerst even moeten importeren naar je pc of laptop.

Onze huismerk cartridges

De HP Envy Pro cartridges met de meest aantrekkelijke prijs zijn te vinden op onze website. Bij ons vind je namelijk alleen onze eigen huismerk cartridges, het voordeel van deze cartridges is dat ze een stuk voordeliger zijn dan het origineel. Verder onderscheiden onze cartridges zich ook nog eens van het origineel als het gaat om de hoeveelheid inkt, dat wil zeggen dat de huismerk cartridges een grotere hoeveelheid inkt bevatten dan de originele variant. Zo gaan de cartridges langer mee en print je uiteindelijk een stuk voordeliger!