Envy Photo

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Envy Photo series.

HP Envy Photo of toch de HP Envy?

De HP Envy Photo is een all-in-one printer waardoor je ook kunt kopiëren en scannen naast het printen. Doordat het een fotoprinter is kun je kwalitatief goede foto’s printen met duidelijke details en kleurencombinaties. De gemiddelde HP Envy Photo printer heeft een printsnelheid van 12 pagina’s per minuut, voor een thuisprinter kun je dus relatief snel printen. De printers zijn gemakkelijk te bedienen aan de hand van het touchscreen schermpje op de printer. De HP Envy Photo maakt het mogelijk om afbeeldingen af te drukken zonder witranden. Heb je liever meer rust in de kamer? Door middel van de stille modus maakt je printer minder geluid.

Documenten draadloos afdrukken

De meeste HP Envy Photo printers zijn te bedienen vanaf je smartphone, laptop of tablet. De printers hebben een snelle configuratie en een zeer betrouwbare draadloze verbinden door middel van Bluetooth Smart en dual-band Wi-Fi. Draadloos afdrukken is een makkie door het gebruik van E-mail print, Google Cloud Print of Apple AirPrint. Met de HP Smart-app kun je gemakkelijk en snel de instellingen beheren, onderweg scannen en op afstand opdrachten versturen naar de printer.

Wat zijn dan de nadelen van een HP Envy Photo printer?

De HP Envy Photo printers zijn uitgerust met 2 cartridges, bestaande uit een zwarte cartridge en een kleurencartridge. Hierdoor is het niet mogelijk om één kleur apart te vervangen, als een kleur leeg is zul je dus de gehele cartridge moeten vervangen. Naast dat de HP Envy printers maar beschikken over 2 cartridges zijn ze vrij zwaar in verhouding tot andere thuisprinters.

HP Envy Photo cartridges voor een eerlijke prijs

De huismerk cartridges voor de HP Envy Photo vormen een goed alternatief voor het origineel. Met de huismerk cartridges kun je veel langer printen doordat er in verhouding tot de originele cartridges 5x meer inkt in zit. Door het aanschaffen van de huismerk cartridges kun je dus goedkoper printen terwijl je dezelfde afdrukkwaliteit behoudt.