Deskjet Plus

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Deskjet Plus series.

Productspecificaties van de HP Deskjet Plus

De HP Deskjet Plus series bestaat uit een reeks aan multifunctionele all-in-one printers. Naast het printen kunnen de apparaten dus ook gebruikt worden voor taken zoals het scannen, faxen en kopiëren. De printers maken gebruik van 2 cartridges, een cartridges is voor de kleuren en de andere cartridge is voor het zwart. Het nadeel van een gecombineerde kleuren cartridge is dat je de gehele cartridge moet vervangen op het moment dat een van de kleuren leeg is. De afdruksnelheid van de HP Deskjet Plus printer ligt op 8,5 pagina’s per minuut in het zwart-wit en op 5,5 pagina’s per minuut in kleur.

Gemakkelijk draadloos verbinden

Een groot voordeel van de HP Deskjet Plus printers is dat een draadloze verbinding mogelijk is. De printers beschikken namelijk over ingebouwde Wi-Fi waardoor ze gemakkelijk met het netwerk verbonden kunnen worden. De printers uit deze serie hebben ondersteuning voor Apple AirPrint, de HP Smart-app en Mopria Print Service. Hierdoor kun je eenvoudig draadloos en op afstand opdrachten versturen naar je printer, zoals vanaf je telefoon bijvoorbeeld. Verder beschikken de printers ook nog over een automatische documentinvoer. Zo kun je gewoon een stapel aan vellen papier in de feeder plaatsen, deze worden dan automatisch en stuk voor stuk gescand of gekopieerd zonder dat je zelf wat hoeft te doen.

Wat kan ik niet met een HP Deskjet Plus?

Het apparaat gebruik laten maken van de gehele pagina is een van de dingen wat niet kan met een HP Deskjet Plus. De printers uit deze serie beschikken namelijk niet over de functie om randloos te printen. Een ander punt is dat het niet mogelijk is om met je tablet, laptop of smartphone te printen via bluetooth. Daarnaast beschikken de printers ook niet over een netwerkaansluiting, om verbinding te maken met het internet zullen de printers dus draadloos verbonden moeten worden.

Besparen op je cartridges

Door je producten bij ons te bestellen kun je tot wel 80% besparen op je printkosten. De cartridges die aangeboden worden op onze website site namelijk van ons eigen huismerk. Hierdoor kunnen ze tegen een zo laag mogelijke prijs verkocht worden. Daarnaast zijn onze huismerk producten kwalitatief gezien net zo goed als de originele variant. Zo heb je altijd goede afdrukken voor de laagste prijs!