Deskjet Plus

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Deskjet Plus series.

Productspecificaties van de HP Deskjet Plus

De HP Deskjet Plus series bestaat uit een reeks aan multifunctionele all-in-one printers. Naast het printen kunnen de apparaten dus ook gebruikt worden voor taken zoals het scannen, faxen en kopiëren. De printers maken gebruik van 2 cartridges, een cartridges is voor de kleuren en de andere cartridge is voor het zwart. Het nadeel van een gecombineerde kleurencartridge is dat deze in zijn geheel vervangen moet worden op het moment dat een van de kleuren leeg is. Verder ligt de afdruksnelheid van de HP DeskJet Plus printers op 8,5 pagina’s per minuut in zwart-wit en op 5,5 pagina’s per minuut in kleur.

Gemakkelijk draadloos verbinden

Het leggen van een draadloze verbinding is een van de grote voordelen waarover je beschikt met een HP DeskJet Plus printer. De printers beschikken namelijk over ingebouwde Wi-Fi, hierdoor kunnen ze gemakkelijk verbonden worden met het netwerk. Verder worden Apple AirPrint, de HP Smart-app en Mopria Print Service ondersteund door de printers. Zo kun je eenvoudig draadloos en op afstand opdrachten versturen naar je printer, vanaf je telefoon of tablet bijvoorbeeld. Daarnaast beschikken de printers ook nog over een automatische documentinvoer. Door middel van de automatische documentinvoer kun je gewoon een stapel papier in de feeder plaatsen, deze worden dan automatisch en stuk voor stuk gescand of gekopieerd zonder dat je hier zelf wat voor hoeft te doen.

Wat kan ik niet met een HP Deskjet Plus?

De HP DeskJet Plus printers beschikken niet over de functie om randloos te printen. Hierdoor is het niet mogelijk om het apparaat gebruik te laten maken van de gehele pagina en zijn witranden niet te vermijden. Een ander punt dat niet tot de mogelijkheden behoort is het printen via Bluetooth met je tablet, laptop of smartphone. Tot slot beschikken de printers ook niet over een netwerkaansluiting, om een verbinding te leggen met het netwerk zal de printer dus draadloos verbonden moeten worden.

Besparen op je cartridges

Door ervoor te kiezen om je producten bij ons te bestellen kun je tot wel 80% besparen op je printkosten. De cartridges die aangeboden worden op onze website zijn namelijk van ons eigen huismerk. Het voordeel hiervan is dat deze producten tegen een zo laag mogelijke prijs aangeboden kunnen worden. Daarnaast zijn onze huismerk producten kwalitatief gezien net zo goed als de originele variant, zo heb je altijd goede afdrukken en dat ook nog eens voor de laagste prijs!