DeskJet Ink Advantage

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP DeskJet Ink Advantage series.

Kiezen voor de HP DeskJet Ink Advantage?

De HP DeskJet Ink Advantage is een inkjetprinter waarmee je gemakkelijk al je dagelijkse bestanden kunt printen, scannen en kopiëren. Doordat het een licht ontwerp heeft en een compacte printer is, kun je hem eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste positie. De printer is eenvoudig in te stellen via de stapsgewijze installatie via de HP Smart-app. De HP DeskJet Ink Advantage printers hebben een gemiddelde printsnelheid van 5 pagina’s per minuut.

Eenvoudig bedienen.

De HP DeskJet Ink Advantage printers zijn gemakkelijk te bedienen aan de hand van de HP Smart-app die je kunt installeren op je tablet of smartphone. Met de Smart-app kun je eenvoudig de opdracht geven om al je documenten te printen, scannen of kopiëren. Het is ook mogelijk om de computer en printer te verbinden door middel van een USB-kabel.

Wat zijn de nadelen?

In de HP DeskJet Ink Advantage printers is ruimte voor twee cartridges, één kleurencartridge waar drie kleuren in zitten en één zwarte cartridge. Het nadeel dat hier bij komt kijken is dat het geen optie is om één kleur te vervangen. Als één van de drie kleuren op is moet je dus de hele cartridge vervangen.

Beste prijs voor de HP DeskJet Ink Advantage cartridges.

Doordat de printers van de fabrikanten bijna niet meer winstgevend zijn en ze toch winst willen maken, hebben ze de cartridges extreem duur gemaakt. Onze huismerk cartridges bevatten in verhouding tot de originele cartridges meer inkt. Hierdoor print je gewoon met de kwaliteit die je gewend bent, maar dan voor een lagere prijs.