DesignJet

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP DesignJet series.

Maakt u gebruik van een HP DesignJet printer, of denkt u na over de aanschaf hiervan? U kunt online voordelige inktcartridges kopen, door gebruik te maken van ons huismerk. HP heeft meer dan 30 jaar ervaring met de HP DesignJet serie, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende printer die hoogwaardige resultaten levert.

Diverse HP DesignJet printers

Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende HP DesignJet printers. Binnen de HP DesignJet serie kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Office Printers, zakelijke printers die vooral een hoog volume opleveren. Daarnaast heeft u binnen de HP DesignJet serie de keuze uit een aantal Graphics Printers, waarmee u zorgt voor prachtige grootformaat foto’s. Ten derde kunt u gebruik maken van de Production Printers, waarmee u bijvoorbeeld technische tekeningen af kunt drukken. In alle drie de gevallen kunt u gebruik maken van onze goedkope huismerk HP cartridges, waarmee we er graag voor zorgen dat u de kosten kunt drukken.

Huismerk HP cartridges

U kunt online huismerk HP cartridges voor uw HP DesignJet bestellen. U hoeft niet langer gebruik te maken van de dure 100% originele cartridges voor uw HP DesignJet. Ons huismerk biedt een uitstekend alternatief, waarmee u afdrukken in hoge kwaliteit kunt maken. Maakt u al langere tijd gebruik van uw HP DesignJet en deed u dat altijd met de originele cartridges? De kans is groot dat u het verschil niet op zal merken, terwijl u aan de andere kant de mogelijkheid heeft om flink op de kosten te besparen.

Online inktpatronen voor uw HP DesignJet

Wilt u online inktpatronen bestellen voor uw printer? U kunt aangeven welk type HP DesignJet u heeft staan, of welke inktcartridges van HP u op dit moment gebruikt. Aan de hand van het model en type kunt u eenvoudig de juiste huismerk HP cartridges bestellen. U zorgt er daarmee voor dat u direct weer gebruik kunt maken van uw HP DesignJet, dankzij onze vlotte levering op uw adres.

 

Pluspunten van de HP DesignJet printers:

De HP DesignJet printers zijn de ideale printers als het gaat om het printen van grote formaten. Deze grootformaat plotter is geschikt voor mensen die moeten multitasken. Met de HP Click-software is printen zo gepiept, met slechts één klik kun je automatisch meerdere verschillende formaten printen zonder dat je daar handmatig de mediabron voor om hoeft te wisselen. Door de hoge printsnelheid hoef je niet meer lang te wachten bij de printer, de HP DesignJet printers hebben een printsnelheid vanaf 35 seconden voor een A1 papier.

Afdrukken op afstand.

Met de HP DesignJet printers is het mogelijk om door middel van de HP Smart-app vrijwel overal te printen vanaf je tablet of smartphone. Door middel van de HP Smart-app ben je dus een stuk flexibeler en mobieler om ook op afstand consistente kwaliteit af te drukken.

Hebben de HP DesignJet printers ook nadelen?

De HP DesignJet printers zijn vrij grote printers aangezien ze geschikt zijn om de grote formaten te printen. Het is dan ook goed om te weten dat je over aardig wat ruimte moet beschikken bij het aanschaffen van een printer uit deze reeks. Daarbij is het goed om rekening te houden met het gewicht van de printer, vanwege de afmetingen zijn deze printers behoorlijk zwaar.

De goedkoopste HP DesignJet cartridges bij elkaar.

Alleeninkt.nl biedt kwalitatief goede inktcartridges voor de laagste prijs om ervoor te zorgen dat je altijd scherpe afbeeldingen kunt printen en dat je altijd een goede afdrukkwaliteit hebt voor al je bestanden.