WorkForce Pro WP

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson WorkForce Pro WP series.

Waarde die de Epson Workforce Pro WP je biedt

Met de Epson Workforce Pro WP heb je een zakelijke all-in-one printer waarmee je naast al je dagelijkse printactiviteiten ook nog kunt faxen, kopiëren en scannen. Het energieverbruik van printers uit deze serie ligt tot wel 80% lager dan andere printers. Doordat de Epson Workforce Pro WP printers gebruik maken van individuele cartridges heb je tot wel 50% lagere printkosten per pagina dan bij concurrerende laserprinters. Over het algemeen hebben de printers uit deze reeks een gemiddelde printsnelheid van 25 pagina’s per minuut in zwart-wit en in kleur.

Extra’s waarvan je profiteert met de Epson Workforce Pro WP

Een van de extra’s waarvan je profiteert met de Epson Workforce Pro WP is dat ze beschikken over een automatische documentinvoer. Met een automatische documentinvoer kan de printer automatisch meerdere pagina’s na elkaar kopiëren of scannen. Hierdoor hoef je niet meer handmatig elke pagina in te voeren en bespaar je een hoop tijd. Als je een grote hoeveelheid pagina’s af wilt drukken kun je ervoor kiezen om de dubbelzijdig printen optie in te schakelen. Zoals de naam eigenlijk al zegt, maakt de printer dan gebruik van beide zijden van de pagina, ideaal voor als je niet veel papier meer hebt. De Epson Workforce Pro WP printers bieden ondersteuning voor E-mail print, Google Cloud Printing en Apple AirPrint. Zo kun je altijd eenvoudig en snel een opdracht versturen naar je printer zonder dat je daar daadwerkelijk de printer voor hoeft aan te raken.

Zijn er ook extra’s waar de Epson Workforce Pro WP niet over beschikt?

De Epson Workforce Pro WP printers maken geen gebruik van Bluetooth waardoor het niet mogelijk is om door middel van Bluetooth vanaf je smartphone, laptop of tablet een opdracht te versturen naar de printer. Als je op afstand gebruik wilt maken van de printer zul je dit dus moeten doen via Apple Airprint, E-mail print of Google Cloud Printing. Verder beschikt de Epson Workforce Pro WP niet over de mogelijkheid om zonder modem of wachtwoord verbinding te maken tussen een apparaat dat verbonden is met de Wi-Fi en de printer. Je zult de printer dus altijd eerst zelfstandig aan moeten sluiten op het Wi-Fi netwerk.

Huismerk cartridges voor je Epson Workforce Pro WP met een extra voordelige prijs

We verkopen alleen onze eigen huismerk cartridges. Het voordeel van onze cartridges is dat deze ten opzichte van de originele cartridges gevuld zijn met een grotere hoeveelheid inkt. Met onze huismerk cartridges ben je er dus altijd zeker van dat je een grotere hoeveelheid afdrukken kan maken in verhouding tot de originele cartridges. Hierdoor hoef je de cartridges minder vaak te vervangen en print je goedkoper.