WorkForce Pro WF

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson WorkForce Pro WF series.

Waar is de Epson Workforce Pro WF geschikt voor?

De Epson Workforce Pro WF is een all-in-one printer waarmee je naast je printactiviteiten ook nog kunt scannen, kopiëren en faxen. Door de multifunctionaliteit zijn de printers uiterst geschikt voor thuis of op het kantoor. De Epson Workforce Pro WF printers maken gebruik van individuele cartridges waardoor je je niet meer druk hoeft te maken over dat je halfvolle cartridges weg hoeft te gooien. Doordat elke kleur zijn eigen cartridge heeft, kun je gemakkelijk een enkele kleur vervangen en bespaar je op de kosten.

Interessante functies van de Epson Workforce Pro WF

Een groot voordeel van de Epson Workforce Pro WF printers is dat deze beschikken over een automatische documentinvoer. Door deze functie verwerkt je printer meerdere vellen na elkaar, je kunt dus simpelweg een pak papier in de feeder plaatsen en de rest gaat vanzelf. Dubbelzijdig afdrukken is voor deze printers ook geen probleem. Moet je een groot aantal pagina’s afdrukken, maar wil je niet te veel papier verspillen? Dan laat je de printer gewoon automatisch beide kanten van de pagina afdrukken zonder dat je hier zelf de pagina’s voor om hoeft te draaien. Tot slot maken de printers gebruik van het Wi-Fi netwerk, zo kun je altijd snel een opdracht naar de printer versturen zonder dat je de kabel hoeft aan te sluiten. Apple AirPrint, Google Cloud Printing en E-mail printing worden ondersteund

Zijn er ook functies waar de Epson Workforce Pro WF niet over beschikt?

Ten eerste beschikken de Epson Workforce Pro WF printers niet over een geheugenkaartlezer. Als je foto’s of bestanden vanaf je SD-kaart wilt printen zul je deze dus eerst moeten importeren naar je pc of laptop. Daarnaast is het met de printers uit deze serie niet mogelijk om CD/DVD’s te beprinten. Tot slot is het geen optie om de printers een opdracht te sturen via bluetooth vanaf je tablet, smartphone of laptop.

Huismerk cartridges voor de Epson Workforce Pro WF waar je van profiteert

Door te kiezen voor onze huismerk cartridges profiteer je van de voordeligste prijs. Onze huismerk cartridges zijn goedkoper en bevatten in verhouding tot de originelen ook nog eens een grotere hoeveelheid inkt. Met onze cartridges ben je er dus van verzekerd dat je een groter aantal afdrukken kunt maken. Op het gebied van kwaliteit zijn de cartridges gelijk aan de originelen. Zo print je altijd met de beste kwaliteit voor de beste prijs.