WorkForce Pro WF C

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson WorkForce Pro WF C series.

Profijt die je hebt met de Epson Workforce Pro WF C

De nieuwere modellen van de Epson Workforce Pro WF C zijn all-in-one printers met 4 verschillende functies. Dit houdt in dat ze naast het printen ook kunnen kopiëren, faxen en scannen, ideaal voor elk kantoor dus. De Epson Workforce Pro WF C is een inkjetprinter waarmee je per pagina gemiddeld zo’n 50% bespaart ten opzichte van laserprinters in hetzelfde segment. De gemiddelde printer uit deze serie heeft een afdruksnelheid van 25 pagina’s per minuut in zwart-wit en in kleur, je kunt dus altijd snel je afdrukken maken.

Welke pluspuntjes heeft de Epson Workforce Pro WF C nog meer?

De Epson Workforce Pro WF C printers beschikken over het algemeen over de functie om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Als je een groot aantal pagina’s af moet drukken kun je dus besparen op je totale kosten door gebruik te maken van deze functie. De printers zijn gemakkelijk te verbinden met het Wi-FI netwerk waardoor er geen kabel meer nodig is om te printen. Apple AirPrint, Google Cloud Printing en E-mail print worden ondersteund door de Epson Workforce Pro WF C printers en zullen je voorzien in het gemak van op afstand printen. Door gebruik te maken van de hiervoor genoemde apps hoef je de printer niet handmatig te bedienen en kun je gemakkelijk vanaf je smartphone, laptop of tablet een opdracht versturen.

Welke minpuntjes heeft de Epson Workforce Pro WF C dan?

Een klein minpunt van de Epson Workforce Pro WF C printers is dat deze niet in staat zijn om randloos te printen. Op het moment dat je een foto of een afbeelding wilt afdrukken zul je dus altijd een witte rand om deze afdruk heen hebben. Naast dat de printers niet randloos kunnen printen beschikken ze ook niet over een externe geheugenkaartlezer. Het direct printen vanaf een SD-kaart is dus niet mogelijk, als je de bestanden vanaf een SD-kaart wilt printen zul je deze dus eerst moeten importeren naar je pc of laptop.

Profiteer van onze huismerk cartridges voor je Epson Workforce Pro WF C

Wil je zo voordelig mogelijk printen maar toch de kwaliteit behouden die je gewend bent? Kies dan voor onze huismerk cartridges. Onze huismerk cartridges zijn op het gebied van kwaliteit gelijk aan de originele cartridges. Daarnaast bevatten onze eigen cartridges een grotere hoeveelheid inkt, je hoeft dus minder snel nieuwe cartridges aan te schaffen.