Stylus SX

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus SX series.

Omschrijving van de Epson Stylus SX

Een compacte printer waarmee je naast het printen ook nog kunt scannen en kopiëren. Een echte all-in-one printer, dat is wat de Epson Stylus SX is. De printers hebben een hoge printresolutie waardoor je altijd zeker weet dat je afdrukken maakt met hoogwaardige kwaliteit. Naast de goede afdrukkwaliteit maken de Epson Stylus SX printers ook gebruik van gescheiden cartridges. Hierdoor hoef je nooit meer een halfvolle cartridge weg te gooien als een van de kleuren op is, je kunt eenvoudig de kleur in kwestie vervangen.

Optimaal gebruik maken van de Epson Stylus SX

Over het algemeen beschikken de meeste Epson Stylus SX printers over ingebouwde Wi-Fi. Om een opdracht uit te voeren hoeft de printer dus niet aangesloten te zijn met een kabel. Daarnaast beschikken de Epson printers uit de Stylus SX lijn over de mogelijkheid om documenten randloos af te drukken. Met deze optie maakt de printer gebruik van de hele pagina en hoef je je niet meer druk te maken over een witte rand om je pagina. Tot slot is een groot deel van de printers voorzien van een geheugenkaartlezer, zo hoef je de bestanden die je uit wilt printen vanaf een SD-kaart niet eerst over de zetten naar een pc of laptop

Punten waarop de Epson Stylus SX achter blijft

De meeste Epson Stylus SX printers beschikken niet over de luxe van een automatische documentinvoer. Als je in een keer een groot aantal pagina’s wilt kopiëren of scannen zul je deze dus handmatig en een voor een in moeten voeren. Ook beschikken de printers niet over de optie om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Als je beide kanten van een pagina wilt laten bedrukken moet je deze dus handmatig draaien. Tot slot biedt het grootste gedeelte van de Epson Stylus SX printers geen ondersteuning voor Apple AirPrint, E-mail print of Google Cloud Print.

Huismerk Epson Stylus SX cartridges met een optimale prijs

Met ons huismerk kun je rekenen op hoge kwaliteit Epson cartridges. Ons huismerk is qua kwaliteit namelijk gelijk aan de originele cartridges. Als je onze eigen cartridges gaat vergelijken met de originele cartridges zul je zien dat de huismerk cartridges een grotere hoeveelheid inkt bevatten. Door de huismerk cartridges te gebruiken hoef je dus minder vaak een nieuwe aan te schaffen, hierdoor print je een stuk efficiënter.