Stylus S

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus S series.

Specificaties van de Epson Stylus S

Ben je op zoek naar een goede printer zonder overbodige functies? Dan is de Epson Stylus S een geschikte printer voor jou. De Epson Stylus S is een gebruiksvriendelijke en compacte printer. De printer maakt gebruik van afzonderlijke cartridges waardoor je voordeliger print. Je hoeft alleen het patroon te vervangen dat leeg is en hebt dus nooit meer het probleem dat je een halfvolle cartridge weg moet gooien omdat een van de kleuren leeg is. De gemiddelde Epson Stylus S heeft een printsnelheid van 26 pagina’s per minuut in zwart-wit en 14 pagina’s per minuut in kleur.

Handige snufjes van de Epson Stylus S

Niet helemaal tevreden met hoe een foto eruit ziet? Met de Epson PhotoEnhance kun je gemakkelijk en automatisch het contrast en de kleuren aanpassen zodat je altijd verzekerd bent van afdrukken met de beste kwaliteit. Helemaal tevreden met je foto maar de weerkaatsing zorgt voor rode ogen? Ook hier heeft de Epson Stylus S een oplossing voor. Door gebruik te maken van Epson Easy Photo Print kun je eenvoudig het effect van de rode ogen uit je foto’s verwijderen.

Snufjes die de Epson Stylus S mist

Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen is de Epson Stylus S een printer zonder overbodige functies. Het is dan ook niet mogelijk om naast het printen andere opdrachten uit te voeren zoals kopiëren, scannen of faxen. De printers uit deze serie beschikken niet over de mogelijkheid om af te drukken door middel van het Wi-Fi netwerk, de printers zijn dan ook niet compatibel om te printen via Google Cloud Print of Apple AirPrint. Dubbelzijdig afdrukken is niet mogelijk met de Epson Stylus S, je kunt daarom telkens maar een zijde van de pagina bedrukken.

Huismerk cartridges voor je Epson Stylus S met superieure kwaliteit

Door gebruik te maken van onze huismerk cartridges weet je altijd zeker dat je cartridges in huis hebt met superieure kwaliteit. We zorgen er te allen tijde voor dat je de beste kwaliteit cartridges ontvang. De huismerk cartridges die we aanbieden hebben een grotere hoeveelheid inkt dan de originele cartridges waardoor ze langer meegaan.