Stylus Photo

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus Photo series.

Kenmerken van de Epson Stylus Photo

De Epson Stylus Photo is zoals de naam al zegt een fotoprinter. Met deze printer ben je dus altijd zeker van afdrukken met een goede kwaliteit. De printer beschikt niet over aparte cartridges en heeft dus een cartridge voor zwart en een cartridge voor de kleuren. Het nadeel hiervan is dat je niet even gemakkelijk een enkele kleur kunt vervangen op het moment dat deze leeg is. Je moet dus de hele kleurencartridge vervangen, ook als er maar een kleur leeg is. De gemiddelde Epson Stylus Photo heeft een printsnelheid van 14 pagina’s per minuut in zwart-wit en dezelfde snelheid in kleur. De printers uit deze serie beschikken over een Energy Star wat inhoud dat het energiezuinige printers zijn.

Welke kenmerken heeft de Epson Stylus Photo niet?

Het is met de Epson Stylus Photo niet mogelijk om deze te verbinden met het draadloze Wi-Fi netwerk. Om de printer een opdracht te geven moet deze dus altijd verbonden zijn met een kabel. Doordat de printer niet beschikt over een draadloze verbinding is het niet mogelijk om opdrachten te versturen vanaf je tablet of smartphone. De printer biedt verder ook geen ondersteuning voor apps zoals Apple Airprint of Google Cloud Print.

Onze huismerk cartridges voor je Epson Stylus Photo

Onze eigen huismerk cartridges zijn een combinatie van hoge kwaliteit en een lage prijs. In verhouding tot de originele cartridges zijn onze eigen cartridges van dezelfde kwaliteit en bevatten ze ook nog eens een grotere hoeveelheid inkt. Hierdoor betaal je met onze huismerk cartridges een scherpere prijs per afgedrukte pagina.