Stylus Photo RX

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus Photo RX series.

Alles-in-een Epson Stylus Photo RX

De Epson Stylus Photo RX heeft naast het printen ook de functies om te kopiëren en te scannen, dit maakt hem tot een goede alles-in-een printer. Deze fotoprinter maakt gebruik van losse cartridges zodat je zo efficiënt mogelijk kunt printen. Door de afzonderlijke cartridges hoef je je niet meer druk te maken over dat je een halfvolle cartridge weggooit, je kunt namelijk eenvoudig een enkele cartridge vervangen als deze leeg is. De gemiddelde Epson Stylus Photo RX printer heeft een printsnelheid van 15 pagina’s per minuut in zwart-wit en kleur. Sommige modellen hebben een hogere printsnelheid tot wel 40 pagina’s per minuut.

Mogelijkheden van de Epson Stylus Photo RX

Met de Epson Stylus Photo RX kun je afdrukken zonder dat je daar een pc voor nodig hebt. Door de geheugenkaartlezer kan de printer rechtstreeks vanaf een geheugenkaart printen, je hoeft de bestanden dus niet eerst over te zetten naar je pc. De Epson Stylus Photo RX printers zijn over het algemeen vrij energiezuinig en zijn om deze reden dan ook gelabeld met een Energy Star. Als je op zoek bent naar een printer die weinig verbruikt ben je bij deze serie dus aan het juiste adres.

Welke mogelijkheden mist de Epson Stylus Photo RX?

De printers uit deze serie beschikken niet over ingebouwde Wi-Fi. Om een printopdracht door te laten komen zul je de printer dus moeten verbinden met een kabel. Doordat het niet mogelijk is om een printopdracht via de Wi-Fi te verzenden is het ook niet mogelijk om gebruik te maken van Google Cloud Print of Apple AirPrint. De Epson Stylus Photo RX beschikt niet over de functie om dubbelzijdig af te drukken. Als je een groot aantal pagina’s af moet drukken kun je dus telkens maar een zijde bedrukken.

Hoge kwaliteit cartridges voor je Epson Stylus Photo RX

Met onze huismerk cartridges ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Onze eigen cartridges hebben een grotere hoeveelheid inhoud dan de originele cartridges. De huismerk cartridges hoef je minder vaak te vervangen waardoor je meer printjes kan maken. Bij ons print je dus gewoon met de kwaliteit die je gewend bent, maar dan voor een prikkie.