Stylus Photo PX

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus Photo PX series.

Gemak van de Epson Stylus Photo PX

Als je op zoek bent naar een printer met veel extra mogelijkheden dan is de Epson Stylus Photo PX de ideale printer voor jou. Met deze all-in-one printer kun je naast je dagelijkse printactiviteiten ook kopiëren, scannen en faxen. De printer maakt gebruik van 6 afzonderlijke cartridges zodat je verzekerd bent van de beste afdrukkwaliteit. Als een van de kleuren leeg is, vervang je dus alleen de betreffende cartridge, hierdoor print je een stuk efficiënter. De gemiddelde Epson Stylus Photo PX heeft een printsnelheid van 40 pagina’s per minuut in zwart-wit en in kleur.

Andere goede eigenschappen van de Epson Stylus Photo PX

Een groot voordeel is dat de meeste Epson Stylus Photo PX printers beschikken over een automatische documentinvoer. Met een automatische documentinvoer kun je de printer al het werk laten doen door hem een groot aantal vellen automatisch na elkaar te laten verwerken. Je hoeft dus niet meer onnodig tijd te besteden aan het een voor een kopiëren of scannen van de pagina’s. De Epson Stylus Photo PX printers maken gebruik van het Wi-Fi netwerk waardoor je eenvoudig draadloos kunt printen. Naast het printen via Wi-Fi is het nog steeds mogelijk om de printers aan te sluiten met een netwerkkabel.

Welke eigenschappen bezit de Epson Stylus Photo PX niet?

Een van de nadelen is dat de Epson Stylus Photo PX niet beschikt over de mogelijkheid om dubbelzijdig te scannen. Pagina’s waarvan je beide kanten wilt scannen zul je dus elke keer handmatig om moeten draaien.Een ander nadeel is dat de printers uit deze serie niet de mogelijkheid bieden om via Bleutooth te printen vanaf je tablet, laptop of smartphone

Goede huismerk cartridges met een goed prijsje

Wil je voordelig printen met je Epson Stylus Photo PX printer? Door gebruik te maken van onze eigen huismerk cartridges ben je een stuk voordeliger uit. Onze cartridges zijn kwalitatief gezien gelijk aan de originele cartridges. Het enige verschil is dat er meer inkt in onze cartridges zit waardoor ze langer meegaan. Je kunt dus meer printjes maken en betaalt naar verhouding ook nog eens minder per afgedrukte pagina.