Stylus Photo P

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus Photo P series.

Productinformatie van de Epson Stylus Photo P

Print je vaak foto’s en heb je hoge eisen als het gaat om deze afdrukken? Dan is de Epson Stylus Photo P een geschikte printer voor jou. Deze fotoprinter print al je kiekjes in de hoogst mogelijke kwaliteit. Heb je even geen foto’s om te printen? Dit is geen probleem aangezien hij ook gewone documenten met dezelfde hoeveelheid detail print. De gemiddelde Epson Stylus Photo P heeft een printsnelheid van 37 pagina’s per minuut in zwart-wit en kleur.

Positieve punten van de Epson Stylus Photo P

Zoals de naam al zegt, is de Epson Stylus Photo P een fotoprinter. Wat is nu een grote irritatie op het moment dat je een leuke foto uit wilt printen? Juist, de witte randen die automatisch om een pagina heen komen op het moment dat je deze afdrukt. Door gebruik te maken van de randloos printen optie hoef je je hier niet meer druk om te maken. Bij deze optie maakt de printer gebruik van de gehele pagina en heb je geen last meer van een witte rand om je foto. Naast deze optie is de Epson Stylus Photo P ook nog eens in staat om CD’s/DVD’s te bedrukken.

Negatieve punten van de Epson Stylus Photo P

Een van de negatieve punten waar de Epson Stylus Photo P mee heeft te maken is dat deze niet beschikt over Wi-Fi. Als je een afdruk wilt maken moet je de printer dus eerst verbinden met een kabel. Een ander nadeel is dat de printer niet beschikt over de mogelijkheid om af te drukken via je smartphone of tablet door het gebruik van Apple AirPrint, E-mail print of Google Cloud Print. Tot slot hebben de printers uit deze serie geen automatische documentinvoer en kunnen ze niet dubbelzijdig afdrukken.

Huismerk cartridges met een positieve prijs

We bieden geen originele cartridges aan en hebben alleen onze eigen huismerk cartridges in het assortiment. Onze huismerk cartridges hebben in verhouding tot de originele cartridges een grotere hoeveelheid inkt en gaan dus langer mee. Doordat onze eigen cartridges langer meegaan hoef je minder snel een nieuwe aan te schaffen en print je relatief gezien voordeliger.