Stylus Office BX

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus Office BX series.

Multifunctionaliteit van de Epson Stylus Office BX

De Epson Stylus Office BX printers zijn multifunctionele printers waarmee je naast het printen ook nog kunt scannen en kopiëren. De printers uit deze serie zijn efficiënte printers doordat ze gebruik maken van 4 individuele cartridges. Je hoeft dus geen halfvolle kleurencartridge meer weg te gooien op het moment dat een van de kleuren op is, je kunt gemakkelijk een enkele kleur vervangen. De Epson Stylus Office BX printers hebben een goede printsnelheid zodat je altijd zeker bent dat je snel je documenten kunt afdrukken.

Welke functionaliteiten heeft de Epson Stylus Office BX nog meer?

Foto’s printen met de Epson Stylus Office BX is geen probleem door de hoge afdrukkwaliteit van de printer. Naast dat de printers in staat zijn om kwalitatief goede foto’s te printen beschikken ze ook nog over de optie om randloos te printen. Je hoeft je dus nooit meer druk te maken over dat je een witte rand om je foto weg hoeft te knippen, de printer gebruikt met deze optie namelijk de hele pagina. Daarnaast beschikken Epson Stylus Office BX printers ook nog over de optie om dubbelzijdig af te drukken. Door dubbelzijdig afdrukken in te schakelen kun je besparen op je papier en verminder je de totale kosten.

Zijn er ook functies waarover de Epson Stylus Office BX niet beschikt?

Een nadeel van de Epson Stylus Office BX is dat deze niet beschikt over Bluetooth. Je kunt dus niet even snel via Bluetooth vanaf je tablet, laptop of smartphone een opdracht versturen naar de printer. Dat de printer niet beschikt over Bluetooth is ook gelijk het enige minpunt dat we konden vinden, Epson Stylus Office BX printers zijn over het algemeen vrij geavanceerd. Het niet beschikken over bluetooth hoeft echter geen probleem te zijn aangezien je gewoon vanaf je laptop, tablet of smartphone kunt printen door gebruik te maken van Apple AirPrint, Google Cloud Print, E-mail print en Epson iPrint.

Hoge kwaliteit cartridges

Ben je op zoek naar kwalitatief goede cartridges voor een voordelige prijs? Dan ben je bij Alleeninkt aan het juiste adres, we maken namelijk gebruik van onze eigen huismerk cartridges. Onze huismerk cartridges bevatten in verhouding tot de originele cartridges meer inkt, hierdoor kun je een groter aantal afdrukken maken. In vergelijking ben je met onze eigen huismerk cartridges dus een stuk goedkoper uit, en dat terwijl je de kwaliteit behoud die je verwacht.