Stylus D

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus D series.

Wat doet de Epson Stylus D?

Met de Epson Stylus D ben je altijd verzekerd van afdrukken met een hoge kwaliteit, ideaal dus voor het printen van foto’s. De printer maakt gebruik van 4 afzonderlijke cartridges waardoor je voordeliger kunt printen. Doordat er in plaats van 2 cartridges nu 4 cartridges in de printer zitten hoef je alleen de kleur te vervangen die leeg is. Zo hoef je dus geen halfvolle gecombineerde kleurencartridges meer weg te gooien. De Epson Stylus D printers hebben de mogelijkheid om 22 pagina’s per minuut in zwart-wit en 13 pagina’s per minuut in kleur af te drukken.

Waarom de Epson Stylus D?

Zoals in het kopje hiervoor genoemd is de voornaamste reden om te kiezen voor deze printer de hoge afdrukkwaliteit. Doordat de printers in staat zijn om randloos te printen hoef je je niet meer druk te maken om lelijke witte randen om je foto’s of documenten. Door gebruik te maken van de Epson Creativity Suite-software kun je eenvoudig foto’s bewerken en afdrukken. De printers uit deze serie zijn over het algemeen vrij klein en licht waardoor je ze gemakkelijk in elke ruimte kwijt kunt.

Wat doet de Epson Stylus D niet?

De printers uit deze serie zijn geen all-in-one printers en zijn dan ook alleen in staat om te printen. De Epson Stylus D modellen beschikken naast het printen dus niet over de mogelijkheid om te kopiëren, scannen of faxen. De printers kunnen niet verbinden met het draadloze Wi-Fi netwerk, hierdoor zul je de printer dus altijd via een kabel moeten verbinden voordat je een opdracht kunt versturen. Tot slot is het bij de printers uit de Epson Stylus D serie ook niet mogelijk om een opdracht naar de printer te versturen vanaf je smartphne of tablet.

Huismerk cartridges die het doen

Met onze huismerk cartridges ben je altijd verzekerd van kwalitatief goede cartridges. Onze cartridges zijn op het gebied van kwaliteit namelijk 100% gelijk aan de originele cartridges. Het enige verschil is dat we gebruik maken van cartridges met een XL inhoud en deze aanbieden tegen een lagere prijs. Zo kun je altijd printen met de kwaliteit die je gewend bent en bespaar je ook nog een op je totale printkosten.