Epson Stylus D cartridges

Maak uw keuze uit één van onderstaande Epson Stylus D series.

Wat doet de Epson Stylus D?

Met de Epson Stylus D ben je altijd verzekerd van afdrukken met een hoge kwaliteit, ideaal dus voor het printen van foto’s. De printer maakt gebruik van 4 afzonderlijke cartridges waardoor je voordeliger kunt printen. Doordat er in plaats van 2 cartridges nu 4 cartridges in de printer zitten hoef je alleen de kleur te vervangen die leeg is, je hoeft dus geen halfvolle kleurencartridge meer weg te gooien. De Epson Stylus D printers hebben de mogelijk om 22 pagina’s per minuut in zwart-wit en 13 pagina’s per minuut in kleur af te drukken.

Waarom de Epson Stylus D?

Zoals in het kopje hiervoor genoemd is de voornaamste reden om te kiezen voor deze printer de hoge afdrukkwaliteit. Doordat de printers in staat zijn om randloos te printen hoef je je niet meer druk te maken om lelijke witte randen om je foto’s of documenten. Door gebruik te maken van de Epson Creativity Suite-software kun je eenvoudig foto’s bewerken en afdrukken. De printers uit deze serie zijn over het algemeen vrij klein en licht waardoor ze je gemakkelijk in elke ruimte kwijt kunt.

Wat doet de Epson Stylus D niet?

De printers uit deze serie zijn geen all-in-one printers en zijn om die reden ook alleen in staat om te printen. De Epson Stylus D modellen beschikken naast het printen dus niet over de mogelijk om te kopiëren, scannen of faxen. De printers kunnen niet verbinden met het draadloze Wi-Fi netwerk, je zult de printer dus altijd via een kabel moeten verbinden voordat je een opdracht kunt versturen. Bij de printers uit de Epson Stylus D serie is het ook niet mogelijk om een opdracht naar de printer te versturen vanaf je smartphone of tablet.

Huismerk cartridges die het doen

Met onze huismerk cartridges ben je altijd verzekerd van kwalitatief goede cartridges. Onze cartridges zijn kwalitatief gezien namelijk 100% gelijk aan de originele cartridges. Het enige verschil is dat we gebruik maken van XL cartridges en deze relatief gezien aanbieden tegen een lagere prijs. Zo kun je altijd printen met de kwaliteit die je gewend bent en bespaar je ook nog een op je totale printkosten.