Stylus CX

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus CX series.

Waar is de Epson Stylus CX goed in?

De Epson Stylus CX printers zijn over het algemeen all-in-one printers. Dit houdt in dat je naast het printen ook met het apparaat kunt scannen en kopiëren. De printers maken gebruik van 4 losse cartridges. Het voordeel van losse cartridges is dat je eenvoudig een enkele kleur kunt vervangen op het moment dat deze leeg is. Op deze manier haal je dus meer uit je kleuren en print je efficiënter. De gemiddelde Epson Stylus CX printer heeft een printsnelheid van 15 pagina’s per minuut in zwart-wit en 10 pagina’s per minuut in kleur.

Op welk gebied presteert de Epson Stylus CX nog meer goed?

Een voordeel van de Epson Stylus CX printers is dat deze uitgerust zijn met een Energy Star. Een Energy Star heeft, zoals de naam al zegt, iets te maken met het energieverbruik van de printer. Het verbruik van de Epson Stylus CX printers ligt dan ook vrij laag en is in dat opzicht geschikt voor elke plek.

Wat zijn de minder presterende vlakken?

De Epson Stylus CX printers zijn niet uitgerust met de mogelijkheid om te verbinden met het Wi-Fi netwerk. Op het moment dat je een printje wilt maken zul je de printer dus via een netwerkkabel moeten verbinden. De printers uit deze serie beschikken daarom niet over de mogelijkheid om draadloos te printen. Hierdoor is het ook niet mogelijk om een opdracht te versturen vanaf je telefoon of tablet. Elk document dat je wilt afdrukken zal dus via de netwerkkabel verzonden moeten worden, in dat opzicht zijn de Epson Stylus CX printers niet helemaal uitgerust met de nieuwste technologie van vandaag.

Cartridges die een prestatie leveren

Door gebruik te maken van onze huismerk Epson Stylus CX cartridges betaal je niet de hoofdprijs maar print je toch altijd met de goede kwaliteit die je gewend bent. Zoals je misschien al hebt gezien zijn al onze cartridges XL. De XL staat niet voor het formaat van de cartridges, maar voor de inhoud. Onze huismerk cartridges bevatten namelijk meer inkt dan de originele cartridges, zo kun je langer met een cartridge doen en betaal je in verhouding minder per afgedrukte pagina.