Stylus C

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus C series.

Wat kan de Epson Stylus C printer?

In vergelijking tot veel andere printers zijn de Epson Stylus C printers over het algemeen vrij oud. De printers beschikken dan ook alleen over de mogelijkheid om te printen. De gemiddelde Epson Stylus C printer kan zo’n 13 pagina’s per minuut in zwart en zo’n 6 pagina’s per minuut in kleur printen. De snelheid bij het printen van foto’s ligt nog wat lager aangezien de gemiddelde Epson Stylus C ongeveer 1 foto per minuut kan printen. De meeste printers beschikken wel over 4 afzonderlijke cartridges. Op deze manier hoef je niet de hele kleurencartridge te vervangen op het moment dat er een kleur leeg is, je kunt gemakkelijk een enkele kleur vervangen waardoor je efficiënter print.

Wat kan de Epson Stylus C niet?

Zoals gezegd beschikken de Epson Stylus C printers alleen over de mogelijkheid om te printen, je kunt er verder dus niet mee scannen, faxen of kopiëren. In tegenstelling tot veel nieuwe printers beschikken de printers uit deze serie ook niet over de mogelijkheid om dubbelzijdig af te drukken. Zo zul je altijd meer papier moeten gebruiken in verhouding tot de printers die dit wel kunnen. Daarnaast hebben de Epson Stylus C printers niet de technologische ondersteuning om te printen via je tablet, laptop, pc of smartphone. Als je nog op zoek bent naar een printer dan raden we je aan om te kijken naar een printer met meer mogelijkheden. Zo profiteer je meer van de technologische ontwikkelingen en voorzie je jezelf van gemak.

Hoge kwaliteit cartridges voor je Epson Stylus C printer

Onze huismerk cartridges zijn kwalitatief gezien vergelijkbaar met de originele cartridges. Doordat we onze eigen merk cartridges aanbieden betaal je voor de cartridges maar een gedeelte van wat je voor de originele cartridges zou betalen. Als je de originele cartridges vergelijkt met onze eigen cartridges zul je merken dat onze huismerk cartridges meer inkt bevatten. Je kunt dus meer afdrukken maken met dezelfde kwaliteit, en dat ook nog eens voor een lagere prijs.