Expression Premium XP

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Expression Premium XP series.

Geavanceerde functionaliteit van de Epson Expression Premium XP

Een stijlvolle all-in-one printer, dat is wat de Epson Expression Premium XP is. Naast het maken van afdrukken kun je ook scannen en kopiëren met de printer. Doordat de printers uit deze reeks een hoge printresolutie hebben weet je altijd zeker dat je documenten, foto’s en afbeeldingen er haarscherp uitzien. De printers maken gebruik van 5 afzonderlijke cartridges. Het voordeel hiervan is dat je een enkele cartridge kunt vervangen op het moment dat deze leeg is, hiermee bespaar je op je printkosten. Daarnaast zorgen de afzonderlijke cartridges ervoor dat je meer contrast in je printjes krijgt.

Over welke functies beschikt de Epson Expression Premium XP nog meer?

De meeste Epson Expression Premium XP printers beschikken over een automatische documentinvoer. Met de automatische documentinvoer kun je gemakkelijk een stapel papier samenvoegen tot 1 geheel, je hoeft het dus niet meer pagina voor pagina in te voeren. Ook hebben de Epson Expression Premium XP printers de mogelijkheid om dubbelzijdig af te drukken. Door beide kanten van een pagina te laten bedrukken hoef je minder papier te gebruiken en bespaar je op de totale kosten. Daarnaast kunnen de printers randloos printen. Je hoeft dus nooit meer lelijke witte randen weg te knippen nadat je iets hebt uitgeprint.

Op welke gebieden presteert de Epson Expression Premium XP minder?

Het grootste nadeel waar de Epson Expression Premium XP printers mee te maken hebben is dat ze door de hoge afdrukkwaliteit vrij hoge verbruikskosten per pagina hebben in vergelijking tot andere printers. Een ander punt wat als een nadeel gezien kan worden is dat ze, in tegenstelling tot sommige andere all-in-one printers, niet beschikken over de functie om te faxen. Tot slot is het goed om te weten dat sommige nieuwe modellen van de Epson Expression Premium XP niet meer beschikken over een netwerkaansluiting.

Cartridges die presteren, en dat voor een prima prijs.

We bieden onze huismerk cartridges aan voor de laagste prijs zodat je altijd zo voordelig mogelijk kunt printen. Onze huismerk cartridges zijn als het gaat om kwaliteit te vergelijken met de originele cartridges. In verhouding tot de originele cartridges bevatten onze cartridges ook nog eens meer inkt. Door gebruik te maken van onze eigen cartridges kun je dus langer printen terwijl je minder betaalt.