Wijzig printertype

Epson Expression Home XP 4100

Epson Expression Home XP 4100

Voor de Epson Expression Home XP 4100 zijn de Epson 603 XL geschikt. Ons huismerk van Alleeninkt vormt een goed alternatief voor het origineel. Wij zijn al overtuigd, maar ook onze klanten bevestigen dit. Tussen de originele cartridges en onze huismerk cartridges zit in de kwaliteit geen verschil. De enige verschillen hiertussen zijn de prijs en de inhoud. De originele cartridges zijn duurder dan onze huismerk cartridges en bevatten minder inkt. De zwarte originele Epson Expression Home XP 4100 cartridge is gevuld met 3,4 ml inkt. Ons Alleeninkt huismerk bevat maar liefst 15 ml inkt. De kleuren originele Epson Expression Home XP 4100 cartridges bevatten 2,5 ml inkt per stuk. Ons Alleeninkt huismerk bevat wel 13,5 ml inkt per stuk! Bestel dus snel onze huismerk cartridges en profiteer van dit voordeel!

Eigenschappen Epson Expression Home XP 4100

De Epson Expression Home XP 4100 is een all-in-one inkjetprinter, je kan hier gemakkelijk mee scannen kopiëren en printen. De ideale printer voor de thuisgebruiker. Door de hoge afdrukresolutie print je niet alleen teksten uit, maar ook haarscherpe foto’s of andere documenten. Door de twee afzonderlijke papierladen scheidt je makkelijk het printpapier van het fotopapier. Dit voorkomt dat je per ongeluk een tekst bestand op een fotopapier afdrukt.

Eigenschappen Epson 603 XL

Dankzij de XL inhoud van de Epson 603 heb je hier extra lang plezier van en kan je veel afdrukken maken. Je hoeft niet bang de zijn dat de Epson Expression Home XP 4100 niet in je printer past. De XL staat voor een extra grote inhoud en niet voor het formaat van de cartridge. Hierdoor maak je wel honderden prints meer dan met het origineel.

Capaciteit Epson 603 XL

Wij verkopen alle cartridges los, maar ook in een multipack of een dubbele multipack. Als je een multipack of een dubbele multipack aanschaft ben je goedkoper uit en zit je nooit meer zonder inkt. Super handig en voordelig dus!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service