Wijzig printertype

Epson Expression Home XP 3100

In de Epson Expression Home XP 3100

Voor de Epson Expression Home XP 3100 zijn de Epson 603 XL cartridges geschikt. Bij Alleeninkt.nl bestel je makkelijk ons huismerk via de keuzehulp. Onze huismerk cartridges zijn een goed alternatief voor de originele cartridges. Wij zijn al overtuigd, maar ook onze klanten bevestigen dit. De originele en huismerk cartridges zijn qua aanschafprijs duurder èn in ons huismerk variant zit ruim 4 keer meer inkt. Daarom kan je met onze huismerk cartridges veel langer vooruit dan met de originele cartridges. Om te vergelijken; de originele zwarte Epson 603 XL bevat 3,4 ml inkt. Ons Alleeninkt huismerk is gevuld met maar liefst 15 ml inkt. De originele kleuren Epson 603 XL cartridges bevatten per stuk 2,4 ml inkt. Ons Alleeninkt huismerk bevat wel 13,5 ml per stuk! Bestel dus snel en profiteer van dit voordeel!

Eigenschappen Voor de In de Epson Expression Home XP 3100

Dit is een printer voor de thuisgebruikers. Je kan je documenten ermee printen, scannen en kopiëren. De afbeeldingen en andere documenten zijn goed te lezen door de hoge resolutie van 5.760 bij 1.440 dots per inch. Dit houdt in dat de afbeeldingen haarscherp worden afgedrukt. Doordat de printer 2 aparte papierladen heeft bewaar je je printpapier en je fotopapier apart. Hierdoor voorkom je dat je per ongeluk een tekst document op een fotopapier afdrukt.

Kenmerken Epson 603 XL

Door de XL inhoud van de cartridges heb je hier extra lang plezier van en kan je veel afdrukken maken. Je hoeft niet bang te zijn dat de XL cartridges niet passen in de Epson Expression Home XP 3100. De XL staat voor een extra grote inhoud en niet voor het formaat van de cartridge.

Capaciteit Epson 603 XL

Met de Epson 603 XL cartridges maak je wel honderden prints meer dan met de originele cartridges. Wij verkopen alle cartridges apart, maar ook samen in een multipack of een dubbele multipack. Bij aanschaf van een multipack heb je altijd genoeg voorraad en zit je nooit zonder inkt. Ook ben je bij aanschaf van een multipack goedkoper uit. Makkelijk en voordelig dus!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service