Wijzig printertype

Epson Expression Home XP 2100

Epson Expression Home XP 2100 inktcartridges

Voor de Epson Expression Home XP 2100 zijn de Epson 603 XL cartridges geschikt. Bij Alleeninkt.nl bestel je makkelijk ons huismerk via de keuzehulp. Onze huismerk cartridges zijn een goed alternatief voor de originele cartridges. Wij zijn al overtuigd, maar ook onze klanten bevestigen dit. De originele en huismerk cartridges zijn qua aanschafprijs duurder èn in ons huismerk variant zit ruim 4 keer meer inkt. Daarom kan je met onze huismerk cartridges veel langer vooruit dan met de originele cartridges. Om te vergelijken; de originele zwarte Epson Expression Home XP 2100 bevat 3,4 ml inkt, het Alleeninkt huismerk bevat maar liefst 15 ml. De originele kleuren Epson Expression Home XP 2100 cartridges bevatten allemaal 2,4 ml inkt, het Alleeninkt huismerk wel 13,5 ml! Een groot verschil! Bestel dus snel onze huismerk cartridges en bespaar tot 80 procent!

Eigenschappen Epson Expression Home XP 2100

De Epson Expression Home XP 2100 is een basis printer waarmee je gemakkelijk teksten kan afdrukken. Dankzij de hoge afdrukresolutie drukt hij niet alleen teksten, maar ook vakantiefoto’s, tickets etc. in hoge kwaliteit af. Verbind de printer met de Wifi en verstuur draadloos je printopdracht naar de printer vanaf je laptop of pc. Met de Epson iPrint app kan je ook je printopdrachten versturen met je smartphone of tablet.

Kenmerken Epson 603 XL

Dankzij de XL inhoud van deze cartridges heb je hier extra lang plezier van en kan je veel afdrukken maken. Je hoeft niet bang te zijn dat de XL cartridges niet passen in de Epson Expression Home XP 2100. De XL staat voor een extra grote inhoud en niet voor het formaat van de cartridge.

Capaciteit Epson 603 XL

Met de Epson 603 XL cartridges maak je wel honderden prints meer dan met de originele cartridges. Wij verkopen alle cartridges apart, maar ook samen in een multipack of een dubbele multipack. Bij aanschaf van een multipack heb je altijd genoeg voorraad en zit je nooit zonder inkt. Ook ben je bij aanschaf van een multipack goedkoper uit. Makkelijk en voordelig!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service