DLQ

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson DLQ series.

Specificaties van de Epson DLQ printer

De Epson DLQ printers zijn Dot matrixprinters en bieden een lager energieverbruik en hoogwaardige prestaties onder elke omstandigheid. De modellen hebben een sterke behuizing en door de betrouwbare technologie in deze matrixprinters zijn ze in staat om printjes van goede kwaliteit te leveren, ook wanneer dit in een drukke en stoffige omgeving is. De Epson DLQ printers bieden je een snelheid tussen de 444 en 550 tekens per seconde en beschikken over 24 pinnen met een afdrukbreedte van 136 kolommen. Naast dat de printers goede prestaties leveren, bieden ze je ook een goed alternatief als je op zoek bent naar een printer die weinig kosten maakt. Door de efficiënt ontwikkelde matrixtechnologie en het gebruik van voordelige linten is de printer namelijk een goede keuze als budgetvriendelijke oplossing. Een deel van de Epson DLQ printers kan zowel in zwart-wit als in kleur afdrukken maken. 

Wat missen de printers uit deze serie?

De printers uit deze serie zijn technologisch helaas niet zo ver ontwikkeld dat ze kunnen verbinden met een Wi-Fi netwerk. Op het moment dat je een printje wil maken zul je de printer dus door middel van een kabel moeten verbinden met je computer of laptop. Zoals je misschien al had verwacht van de Epson DLQ printers, beschikken deze niet over veel technologische snufjes. Ben je toch op zoek naar een printer met bijvoorbeeld een automatische documentinvoer, automatisch dubbelzijdig printen optie of de mogelijkheid om te verbinden met een Wi-Fi netwerk? Dan raden we je aan om voor een printer te kiezen die een wat meer uitgebreid pakket heeft.

Voordeligste inktlinten bij Alleeninkt.nl

Op onze website vind je niet alleen maar inktcartridges en toners, ook voor de voordeligste inktlinten ben je bij ons aan het juiste adres. Het voordeel van onze huismerk inktlinten vergeleken met de originele variant is dat de huismerk producten een stuk goedkoper zijn. Naast het feit dat ze een stuk voordeliger zijn, print je nog steeds met de goede kwaliteit die je gewend bent van het origineel. Zo ben je altijd verzekerd van hoogwaardige afdrukken en bespaar je ook nog eens op je printkosten.