Wijzig printertype

Canon PGI-35/CLI-36

Canon PGI 35 / CLI 36

Wil je online Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges bestellen? Je kunt hier online voordelig gebruik van maken, dankzij het huismerk dat we voeren. De inkt is kwalitatief gelijk aan die van de 100% originele inktpatronen, maar gelukkig stukken voordeliger.

Goedkope Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges

Je kunt online goedkope Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges bestellen, wij zorgen ervoor dat je hier binnen 24 uur de beschikking over hebt. Je hoeft wat dat betreft niet lang te wachten op je voordelige aankoop, na de verwerking van je order kun je daar snel mee aan de slag. De Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges zijn zeer goed van kwaliteit en vormen wat dat betreft een goed alternatief voor de originele patronen. Uiteraard passen de Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges uitstekend in je printer, zodat je kunt printen zoals je dat gewend bent.

Capaciteit van de Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges

Ben je benieuwd naar de capaciteit van de Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges? Het zwarte patroon (PGI) is goed voor 10ml, het kleurenpatroon (CLI) is goed voor 18ml. Het gaat dan uiteraard om de combinatie van magenta, geel en cyaan. Dit betekent dat je meer zwarte inkt beschikbaar heeft dan gekleurde inkt per kleur. De Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges sluiten op die manier goed aan bij het gemiddelde gebruik. De kans is immers groot dat je de zwarte inkt van de Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges het meest zal gebruiken.

Geschikte printers

De Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges zijn geschikt voor een aantal verschillende printers. Het gaat om printers uit de Canon PIXMA serie, zoals de PIXMA IP 100, de PIXMA IP 100 P en de PIXMA IP 100 V. Uiteraard kun je zoeken op basis van het type printer dat he hebt staan, of de Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges opnieuw bestellen wanneer je daar al gebruik van maakt. Wij zorgen voor een vlotte bezorging van de goedkope Canon PGI 35 en CLI 36 cartridges, zodat je daar direct gebruik van kunt maken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service