Wijzig printertype

Canon PIXMA TS cartridges

All-in-one Canon Pixma TS printer

Doordat de Canon Pixma TS een all-in-one printer is, kun je naast al je dagelijkse printactiviteiten ook gemakkelijk scannen en kopiëren. De printers uit deze serie zijn fotoprinters waardoor je altijd verzekerd bent van afdrukken met een goede kwaliteit. De Canon Pixma TS printers kunnen verbonden worden met het Wi-Fi netwerk, hierdoor is het niet meer nodig om deze aan te sluiten met een netwerkkabel. Door gebruik te maken van Wi-Fi direct kun je direct vanaf je laptop, tablet of smartphone printen. Met Wi-Fi direct verbindt de printer automatisch met het netwerk waar je apparaat mee is verbonden, zo hoef je de printer nooit meer eerst te verbinden met je thuisnetwerk.

Welke pluspunten heeft de Canon Pixma TS nog meer?

De meeste Canon Pixma TS modellen beschikken over de optie om dubbelzijdig af te drukken. Door dubbelzijdig afdrukken in te schakelen hoef je maar één pagina te gebruiken in plaats van twee, hiermee breng je je totale printkosten dus omlaag. Erger je je wel eens aan de witte rand om een document of foto heen? De Canon Pixma TS beschikt ook over de mogelijkheid om randloos te printen zodat je de pagina’s altijd optimaal benut. Door middel van Apple Airprint, Google Cloud Print en de Canon Print-app kun je de printer eenvoudig een opdracht geven zonder dat je daar daadwerkelijk voor bij de printer hoeft te zijn.

Heeft de Canon Pixma TS ook nadelen naast alle voordelen?

De printers uit de Canon Pixma TS serie beschikken niet over een externe geheugenkaartlezer. Op het moment dat je bestanden wilt uitprinten vanaf een SD-kaart zul je deze dus eerst moeten importeren naar je pc. Daarnaast beschikken de Canon Pixma TS printers niet over een automatische documentinvoer. Moet je vaak grote hoeveelheden papier kopiëren en/of scannen? Dan raden we je aan om een printer te kiezen die wel een automatische documentinvoer heeft. Door de automatische documentinvoer hoef je niet elke pagina één voor één te verwerken in de printer en bespaar je een hoop tijd.

Huismerk Canon Pixma TS cartridges voor een voordelige prijs

We houden de prijzen scherp in de gaten waardoor we jou altijd de beste huismerk cartridges kunnen leveren tegen de voordeligste prijs. Door gebruik te maken van ons huismerk betaal je geen extra kosten voor het ‘merk’ van de cartridge. Een groot deel van onze huismerk cartridges hebben een XL-inhoud, dit betekend dat ze meer inhoud hebben dan de originele cartridges.Met onze huismerk cartridges kun je dus voordeliger printen en dat ook nog eens met de kwaliteit die je gewend bent.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service