Pixma Pro

Maak uw keuze uit één van onderstaande Canon PIXMA PRO series.

Canon PIXMA PRO cartridges

Wilt u Canon PIXMA PRO cartridges bestellen, bijvoorbeeld voor de Canon PIXMA PRO 9000 die u heeft staan? U kunt dit eenvoudig online doen, wij zorgen ervoor dat u hier vlot de beschikking over heeft.

Goedkope Canon PIXMA PRO cartridges

We rekenen scherpe prijzen voor de Canon PIXMA PRO cartridges, wat betekent dat u hier heel goedkoop gebruik van kunt maken. Koopt u normaal gesproken de 100% originele inktpatronen van Canon en schrikt u regelmatig van de kosten? Dan vormen onze Canon PIXMA PRO cartridges een uitstekend alternatief. Onze huismerk Canon PIXMA PRO cartridges bieden dezelfde kwaliteit en minimaal dezelfde hoeveelheid inkt. Aan de andere kant betaalt u hiervoor een veel scherpere prijs, zodat u heel eenvoudig op de kosten van uw printer kunt besparen.

Online besparen op uw inktpatronen

Wilt u besparen op de kosten van uw inktpatronen? U kunt de Canon PIXMA PRO cartridges online bestellen, wij zorgen ervoor dat u de deur niet meer uit hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven voor welk specifieke model u de Canon PIXMA PRO cartridges nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat de Canon PIXMA PRO cartridges precies in uw printer passen, zoals u dat ook van de originele exemplaren gewend bent. De inktpatronen zijn gelijk aan de exemplaren van Canon, al betaalt u hiervoor een scherpere prijs zodat u heel eenvoudig op de kosten kunt besparen.

Verschillende soorten Canon PIXMA PRO cartridges bestellen

Uiteraard heeft u online de keuze uit Canon PIXMA PRO cartridges in zowel het zwart, als in de diverse kleuren die er beschikbaar zijn om foto’s en afbeeldingen af te kunnen drukken. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van zwart (PG en PGI) en cyaan, magenta en yellow (CL en CLI)? U kunt de Canon PIXMA PRO cartridges eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor het complete overzicht. U kunt er online op uw gemak doorheen bladeren, nadat u een keuze heeft gemaakt voor de printer die u heeft staan. Na uw bestelling van de Canon PIXMA PRO cartridges gaan we direct aan de slag, zodat u binnen 24 uur uw inktpatronen ontvangt.