Pixma IP

Maak uw keuze uit één van onderstaande Canon PIXMA IP series.

Canon PIXMA IP Cartridges

Heeft u een Canon PIXMA IP staan en bent u daarvoor op zoek naar goedkope inktpatronen? U kunt de cartridges voor deze printer eenvoudig online bestellen, zowel de zwarte als de verschillende kleuren die er beschikbaar zijn. We zorgen er met onze huismerk Canon PIXMA IP cartridges voor dat u voordelig kunt printen, terwijl de kwaliteit behouden blijft.

Diverse Canon PIXMA IP modellen

De Canon PIXMA IP cartridges zijn beschikbaar voor tal van verschillende modellen. Maakt u gebruik van een Canon PIXMA IP8750, een Canon PIXMA IP7250 of wellicht een Canon PIXMA IP4200? Blader door de verschillende modellen, en bestel uw Canon PIXMA IP cartridges eenvoudig online in onze webshop. Wij zorgen voor een vlotte levering op uw adres, terwijl u een scherpe prijs betaalt. Heeft u de Canon PIXMA IP cartridges in het zwart nodig, of bent u wellicht op zoek naar de modellen in magenta, cyaan en geel? U kunt gebruik maken van losse exemplaren, of de voordelige combinatieverpakkingen.

Goedkoop printen met Canon PIXMA IP cartridges

Met name de combinatieverpakkingen met Canon PIXMA IP cartridges vormen een goede keuze, op het moment dat u voordelig wilt printen. U betaalt een scherpe prijs voor zowel de PG en PGI inktpatronen, net als de CL en CLI cartridges die er beschikbaar zijn. Op die manier kunt u online voordelig Canon PIXMA IP cartridges bestellen, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. Wij gaan direct met uw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat we de Canon PIXMA IP cartridges binnen 24 uur bij u afleveren, zodat u daar direct gebruik van kunt maken.

Besparen op de printkosten

Wilt u besparen op de printkosten, bijvoorbeeld door de Canon PIXMA IP cartridges voortaan voordeliger te bestellen? U betaalt online de scherpste prijs, we zijn de goedkoopste aanbieder van Nederland. U betaalt een lage prijs voor de Canon PIXMA IP cartridges, van ons huismerk, maar profiteert wel van de goede kwaliteit. Wilt u de Canon PIXMA IP cartridges bestellen, of wilt u de cartridges online vergelijken? Bekijk de verschillende aanbiedingen, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u flink op de kosten kunt besparen.