Brother MFC cartridges

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Brother MFC series.

Waarom is de Brother MFC een goede keuze?

De printers uit de Brother MFC series zijn multifunctionele all-in-one printers zijn. Met deze printers is het dus mogelijk om naast het printen ook te kopiëren, scannen en faxen. De gemiddelde afdruksnelheid van een Brother MFC printer is zo’n 30 pagina’s per minuut, hierdoor hoef je nooit lang op je print te wachten. Verder hebben de printers een automatische documentinvoer, het is dus mogelijk om een hele stapel papier in één keer te laten printen. In deze serie maakt een deel van de printers gebruik van toners en een deel van cartridges. De printers die cartridges gebruiken beschikken over 4 verschillende cartridges,door de afzonderlijke cartridge is het gemakkelijk om één enkele kleur te vervangen op het moment dat deze leeg is.

Draadloze verbinding

De Brother MFC printers kun je verbinden met het Wi-Fi netwerk thuis, op deze manier is het niet nodig om gebruik te maken van een internetkabel. Printen vanaf je smartphone, laptop, computer of tablet is dus geen enkel probleem. AirPrint, Iprint&Scan, Wi-Fi Direct, Android Print Service Plugin en Mopria Print Service maken het gemakkelijk om op afstand opdrachten te versturen naar je printer. Je hoeft dus nooit meer lang te wachten bij je printer.

Wat zijn de minpunten van een Brother MFC printer?

Een nadeel van de Brother MFC printers is dat ze over het algemeen vrij groot zijn. Wij raden je dan ook aan om bij het kopen van de printer goed te kijken naar de eigenschappen van de printer. Sommige printers uit de Brother MFC serie lopen redelijk op in het gewicht door de grote omvang, natuurlijk worden er ook kleinere varianten aangeboden in deze reeks printers.

Huismerk cartridges voor een goedkope prijs

De productiekosten van onze huismerk cartridges liggen een stuk lager dan voor de originele cartridges, en dat terwijl de kwaliteit gelijk is. Door de lagere productiekosten kunnen we de scherpste prijs hanteren. Hierdoor kun je met dezelfde kwaliteit printen die je gewend bent, maar dan voor een betere prijs.