Informatie

Producten
Al onze inkt patronen en toners zijn compatible en zijn gelijk aan de originele producten. Onze producten worden in bijna alle gevallen met meer inkt geleverd dan origineel. De patronen met chip worden geleverd met de nieuwste generatie chips die op dit moment verkrijgbaar zijn. Alle huismerk artikelen in ons assortiment zijn geproduceerd volgens de ISO9001 en ISO14000 norm. Deze normen stellen zeer hoge kwaliteits- en milieueisen aan de fabrikant. Alleeninkt gaat voor de beste kwaliteit huismerk patronen.

Bestelprocedure
Lukt het niet om uw bestelling te plaatsen? Bekijk dan deze video.

Veilig betalen bij Alleeninkt

ideal
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren
Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen kunt u de optie IDEAL als betaalmethode aangeven. Vervolgens verschijnt er een optie “kies uw bank” hier kunt u aangeven via welke bank wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op “PLAATS BESTELLING”.
Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en de webwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Als u internetbankiert bij één van de deelnemende banken kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden.

Levering
Al onze bestellingen worden verstuurd via Postnl. Alle bestellingen boven de €50,- worden bij ons gratis verzonden. Na betaling versturen wij uw bestelling binnen 24 uur en in de meeste gevallen de zelfde dag nog.
Verzendkosten:
Nederland €3,95
België €7,95

Afhalen
Wanneer u een bestelling plaatst, geeft het systeem u de mogelijkheid om de producten bij ons af te halen op afspraak. U krijgt van ons een e-mail wanneer de bestelling klaar ligt.

Garantie
Op al onze producten rust een garantieperiode van 2 jaar. Klik hier voor meer informatie

Account
Heeft u problemen met inloggen? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@alleeninkt.nl

Informatie
Mocht u vragen of problemen ondervinden neem dan gerust contact met ons op. Er staat altijd een vriendelijke medewerker klaar om u te helpen.

 

Klik hier voor meer bedrijfsinformatie