HP 970

HP 970 en 971 cartridges

Nieuwe HP 970 en 971 cartridges kopen? Onze deskundige medewerkers vertellen je graag of je daar in jouw printer gebruik van kunt maken. De beste keuze voor jouw printer, en voor je portemonnee. Met de inktpatronen van ons huismerk, die we natuurlijk produceren volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Met de patronen kun je printen in kleur en in zwart-wit. Net als met de originele modellen op pigmentbasis, zodat je kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Scherpe afdrukken en heldere prints, zowel voor tekstdocumenten als voor afbeeldingen die je wilt afdrukken.

HP 970 en 971 inkt

De HP 970 en 971 inkt is goed van kwaliteit en helpt je dankzij ons huismerk tot 80% op de printkosten te besparen. Een voordelige keuze, zodat het zelfs niet uitmaakt om af en toe per ongeluk iets dubbel af te drukken. We hanteren de ISO9001- en ISO14000-normen, zodat je kunt rekenen op dezelfde goede kwaliteit inkt die je kent van het origineel. Wij garanderen je dat je het verschil er aan de afdrukken niet aan af zal zien. En met onze huismerk patronen print je minimaal de 3.000 afdrukken die je kent van het origineel, zodat het ook daar niet aan zal liggen.

HP 970 en 971 cartridges kopen

Wil je nieuwe HP 970 en 971 cartridges kopen? Dat kun je eenvoudig online doen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat je jouw bestelling standaard de volgende werkdag in huis hebt, als je bestelt voor 22:00u. Stel ons je vragen over de HP 970 en 971 inkt of over andere patronen voor jouw printer. We helpen je graag de juiste modellen te bestellen, waar je op een goedkope manier gebruik van kunt maken in jouw printer.