HP 940

HP 940

Wilt u goedkope HP 940 cartridges bestellen? U kunt gebruik maken van ons huismerk, waarmee we er graag voor zorgen dat u de kosten per afdruk omlaag kunt brengen. Aan de andere kant kunt u rekenen op hoogwaardige inkt op pigmentbasis, net als met de originele exemplaren van HP.

Eigenschappen van de HP 940 cartridges

De HP 940 cartridges zijn onder andere goed geschikt voor zakelijke documenten, dankzij de zwarte tekst van laserkwaliteit. U kunt rekenen op scherpe en diepzwarte teksten, net als op waterbestendige documenten op gewoon papier. De kleuren van prints gemaakt met de HP 940 cartridges zullen niet snel vervagen en u kunt werken met de verschillende afzonderlijke kleuren. Dit betekent dat u binnen de HP 940 cartridges alleen de kleur die op is hoeft te vervangen, de rest kunt u gewoon laten zitten.

Capaciteit van de HP 940 cartridges

Benieuwd naar de capaciteit van de HP 940 cartridges, de hoeveelheid afdrukken die u ermee kunt maken? De inktpatronen bevatten 22ml inkt (zwart), wat betekent dat u er ongeveer 1.000 pagina’s mee kunt afdrukken. U kunt de HP 940 cartridges wat dat betreft gebruiken om een printer te voorzien waar u regelmatig gebruik van maakt bijvoorbeeld omdat u veel documenten af dient te drukken. U zorgt er met de HP 940 cartridges voor dat u op een heel voordelige manier kunt printen, vooral wanneer u gebruik maakt van de producten van ons huismerk.

Goedkope huismerk inktpatronen kopen

Onze huismerk cartridges zorgen ervoor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen, u betaalt immers niet voor het ‘merk HP’. In plaats daarvan betaalt u alleen voor de inkt waar u gebruik van wenst te maken, waardoor de kosten per afdruk dankzij onze huismerk HP 940 cartridges tot een minimum dalen. U kunt de goedkope HP 940 cartridges eenvoudig online bestellen, wij gaan direct met uw order aan de slag. We zorgen ervoor dat u er zo snel mogelijk de beschikking over heeft, zodat u de HP 940 cartridges direct in uw printer toe kunt passen.