HP 920

HP 920

Ben je op zoek naar goedkope HP 920 cartridges? Je kunt gebruik maken van ons huismerk, we zorgen er daarmee voor dat je eenvoudig op de kosten kunt besparen. Je kunt aan de andere kant rekenen op goede inkt op pigmentbasis, van dezelfde kwaliteit als de 100% originele HP 920 cartridges.

Eigenschappen van de HP 920 cartridges

Je maakt met de HP 920 cartridges gebruik van afzonderlijke cassettes voor de verschillende kleuren, zodat je alleen de lege kleur hoeft te vervangen. De zwarte inkt binnen de HP 920 cartridges is waterbestendig en dankzij de hoge kwaliteit van de inkt zal deze ook na jaren niet verbleken. De inkt is sneldrogend en zorgt onder andere voor een goede weerstand tegen het gebruik van een markeerstift. Je maakt met de HP 920 cartridges wat dat betreft een hoogwaardige keuze, ook wanneer je met onze huismerk inktpatronen op de kosten bespaart.

HP 920 cartridges en de capaciteit

Benieuwd naar het aantal afdrukken dat je kunt maken met deze cartridges van HP? De capaciteit bedraagt 10ml, die goed is voor zo’n 420 pagina’s. Uiteraard is de daadwerkelijke capaciteit van de HP 920 cartridges onder andere afhankelijk van de printer die je gebruikt, de inktpatronen zijn onder andere geschikt voor in een HP Officejet all-in-one machine. Je kunt met de HP 920 cartridges rekenen op een inktdruppel van 14pl, voldoende om nette documenten af te drukken van goede kwaliteit.

Goedkope HP 920 cartridges bestellen

Je kunt eenvoudig goedkope onze cartridges bestellen, door gebruik te maken van de modellen van ons huismerk. Deze zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in je printer en leveren dezelfde kwaliteit als de originele exemplaren. Heb je genoeg van de hoge kosten voor de 100% originele HP 920 cartridges en zoek je naar een alternatief? Dit is een uitstekend moment om over te stappen. Wij zorgen ervoor dat je vlot de beschikking hebt over de HP 920 cartridges, zodat je zelf kunt ervaren dat je daarmee uitstekende afdrukken kunt maken, die vergelijkbaar zijn met de resultaten die de originele inktpatronen opleveren. Deze cartridges gaan in verschillende printers, hieronder een lijstje van de meest populaire printers:

 1. HP Officejet 6500A,
  Deze printer kan scannen, printen, faxen en kopiëren. Je kan hier ook draadloos mee printen via je smartphone of laptop. Deze printer heeft ook een touchscreen schermpje, hiermee kan je snel je opdrachten uitvoeren.
 2. HP Officejet 6500,
  Het is een relatief kleine printer, maar levert grote prestaties. Deze printer is ontworpen voor een kleinzakelijke gebruiker. Hij kan ook scannen, faxen, kopiëren en printen.
 3. HP Officejet 6500A Plus,
  Met deze printer verstuur je printopdrachten met je smartphone of laptop. Hij kan scannen, kopiëren, faxen en printen. Ook zit er een touchscreen schermpje op, waarmee je snel even de instellingen kan veranderen.

 4. HP Officejet 7500A
 5. HP Officejet 6000
 6. HP Officejet 7000