HP 913A/973X

HP 973X cartridges

De HP 973X cartridges beschikken over PageWide-technologie, zodat je over de gehele pagina mooie afdrukken kunt maken. De beste keuze voor jouw printer, waarmee je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Kwaliteit waar je op een voordelige manier gebruik van kunt maken, door ons huismerk te bestellen. Het voorkomt dat je een hoge prijs betaalt, terwijl je online veilig kunt afrekenen. Met iDeal of met Paypal, waarna we aan de slag gaan met de HP 973X inkt die je nodig hebt voor jouw printer.

HP 973X inkt

De HP 973X inktpatronen hebben we netjes voor je op voorraad. Geschikt om 10.000 pagina’s mee af te drukken, dus zorg ervoor dat de patronen geschikt zijn voor jouw printer. En twijfel je daarover? Onze medewerkers kijken graag even met je mee. Voorkom op die manier dat je de verkeerde inkt koopt, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. Een goede keuze voor uitstekende kwaliteit, om met de HP 973X cartridges de afdrukken te maken die je gewend bent van de printer die je hebt staan.

HP 973X cartridges kopen

Een set HP 973X cartridges kopen? Je kunt tot 80% op de kosten besparen, waardoor het heel verleidelijk wordt om meerdere patronen in huis te halen. Een handige keuze, waarmee je voorkomt dat je de volgende keer misgrijpt als de inkt ineens op is. Bestel meteen online, dan gaan we er voor je mee aan de slag. Bestellingen van voor 22:00u heb je de volgende werkdag in huis. Zorg ervoor dat je meteen door kunt met printen, zonder dat je nog langer een te hoge prijs betaalt voor de HP 973X inkt waar je gebruik an maakt.