HP 88

HP 88

Wil je online HP 88 cartridges bestellen? Je bent bij ons aan het juiste adres, wij zorgen voor goedkope inktpatronen van ons huismerk. Uiteraard kun je rekenen op hoge kwaliteit inkt, in een cassette die uitstekend past in je HP printer.

HP 88 of C9388AE

Je kunt online HP 88 cartridges bestellen, of gebruik maken van de andere type-codering die HP hiervoor gebruikt. Het merk noemt soms HP 88 en in andere gevallen C9388AE, het gaat in de beide gevallen echter om dezelfde gele inkt. Het is een van de kleuren die je kunt gebruiken in je printer, naast magenta en cyaan. Samen met de andere inktpatronen zorgen de HP 88 cartridges ervoor dat je afdrukken in kleur kunt maken. Je kunt online de HP 88 cartridges bestellen of gebruik maken van de andere codering, het gaat om hetzelfde product.

Capaciteit van de HP 88 cartridges

Benieuwd hoeveel afdrukken je kunt maken met deze cartridges? Het gaat om ongeveer 620 pagina’s, waardoor je dat wat betreft kunt rekenen op een groot aantal afdrukken. Uiteraard is de exacte capaciteit onder andere afhankelijk van de printer en hoeveel je gebruik maakt van de cartridges. Print je relatief veel geel? Dan kun je minder afdrukken maken dan wanneer je de kleur nauwelijks gebruikt. De HP 88 cartridges bevatten 9ml aan inkt, waardoor de gemiddelde gebruiker daar in ieder geval een aardige tijd mee vooruit zal kunnen.

Huismerk HP 88 cartridges

Wil je zo voordelig mogelijk gebruik maken van deze cartridges? Dan is het de moeite waard om ons huismerk te bestellen. We zorgen er daarmee voor dat je een lage prijs betaalt voor de HP 88 cartridges, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een hoge kwaliteit van de afdrukken. De kleine inktdruppeltjes uit de HP 88 cartridges zorgen ervoor dat je ook details op een mooie manier weer kunt laten geven. Je kunt online je huismerk HP 88 cartridges bestellen, wij gaan direct aan de slag met je order en zorgen ervoor dat je er zo vlot mogelijk de beschikking over hebt.