HP 56 / 57 (C6656AE / C6657AE)

HP 56 / 57

De HP 56 / 57 cartridges zijn online heel voordelig beschikbaar, wanneer je gebruik maakt van ons huismerk. Je kunt eenvoudig op de kosten besparen, terwijl je kunt rekenen op inktpatronen van goede kwaliteit.

Meer dan 500 pagina’s capaciteit

De HP 56 / 57 cartridges staan vooral bekend om hun hoge capaciteit, ze zorgen ervoor dat je meer dan 500 pagina’s af kunt drukken. Je maakt met de HP 56 / 57 cartridges gebruik van een exemplaar met zwarte inkt en een exemplaar met kleuren inkt. De zwarte inkt is goed voor meer dan 520 pagina’s, met de inkt in kleur kun je meer dan 500 pagina’s maken. Op die manier zorgen de HP 56 / 57 cartridges ervoor dat je er zonder problemen langere tijd gebruik van kunt maken, terwijl je online een scherpe prijs betaalt voor ons huismerk.

Eigenschappen van de HP 56 / 57 cartridges

Benieuwd naar de eigenschappen van de HP 56 / 57 cartridges? Je kunt rekenen op een 17pl inktdruppel voor de zwarte inkt, naast een 5pl inktdruppel voor de gekleurde inkt. Dit maakt het mogelijk om met de HP 56 / 57 cartridges hoogwaardige afdrukken te maken. De combinatie van zwart met de drie kleuren (cyaan, magenta en geel) zorgt ervoor dat je zowel documenten als foto’s af kunt drukken. De HP 56 / 57 cartridges zijn geschikt voor een groot aantal printers. Je kunt online eenvoudig nagaan om welke modellen het gaat, of nagaan of je momenteel cartridges van hetzelfde type in uw printer heeft zitten.

Huismerk HP 56 / 57 cartridges bestellen

Wil je gebruik maken van onze voordelige HP 56 / 57 cartridges? Je kunt het huismerk eenvoudig online bestellen, waarmee we ervoor zorgen dat je de kosten voor het printen flink omlaag kunt brengen. Aan de andere kant kun je rekenen op hoogwaardige inkt, voor documenten en foto’s van hoge kwaliteit. Bestel je de HP 56 / 57 cartridges vandaag nog online? Wij zorgen ervoor dat je de HP 56 / 57 cartridges zo snel mogelijk tot je beschikking hebt, zodat je er direct mee aan de slag kunt of je ze als back-up achter de hand kunt houden.